Пошуковий запит: (<.>TJ=Ukrainian Food Journal<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 420
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Микуляк Т. Порушення енергетичних процесів за цукрового діабету та його ускладнень // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
2. |
Незелюк О. Вивчення ролі PH домену білка Bcr у розвитку Ph'-позитивної лейкемії // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
3. |
Карпюк К. Вплив хронічного іонізуючого опромінення на синтез каротиноїдних пігментів у штамів Paecilomyces lilacinus з радіоадаптивними властивостями // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
4. |
Пивоваров А. Особенности изменения свойств воды и водных растворов, обработанных контактной неравновесной плазмой // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
5. |
Бурдак О. Розробка кондуктометричного біосенсора на основі ацетилхолінестерази для визначення пестицидів // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
6. |
Овчинникова О. Протипухлинна дія Амітозину // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
7. |
Балко О. Етапи біоплівкоутворення Pseudomonas aeruginosa // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
8. |
Бугера І. Заквашувальні композиції на основі мезофільних молочнокислих бактерій для простокваші // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
9. |
Ямборко Н. Компонентний склад забруднень і стан мікробного ценозу грунту з полігону захоронення хлорорганічних відходів // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
10. |
Громик Ю. Вплив іонізуючого опромінення на синтез каротиноїдів у світлопігментованих мікроміцетів Aspergillus versicolor, виділених із об'єкту "Укриття" // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
11. |
Klymenko J. Application of neural network regulator in cascade systems of regulation // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
12. |
Матусевич Р. Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
13. |
Shesterenko V. Reactive power compensation in the combined system of sugar refinery electricity // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
14. |
Ромашко Т. Розвиток сучасних методів дослідження складних соціально-економічних систем // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
15. |
Павлюченко О. Переваги та особливості впровадження автоматизованих систем управління інженерним обладнанням в готелях // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
16. |
Євтушенко О. Апріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловості // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
17. |
Володченкова Н. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
18. |
Кирик И. Результаты экспериментальных исследований процесса инфракрасного нагрева в бытовых тепловых аппаратах // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
19. |
Менков Н. Экспериментальное определение прироста влаги орехов // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
20. |
Сєдих О. Комп'ютерна підтримка побудови дотичної площини та нормалі до поверхні в середовищі MathCad // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
|
| |