Пошуковий запит: (<.>U=Л813.7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Сафонов В. В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 1999
|
2. |
Оніщенко В. П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.14. — О., 2001
|
3. |
Філін С. О. Експериментальне дослідження термоелектричних холодильних вітрин. — 2006 // Термоелектрика.
|
4. |
Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010
|
5. |
Пак А. О. Дослідження стану вологи пастоподібних напівфабрикатів в процесі заморожування, розморожування, зберігання. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
6. |
Карбівнича Т. В. Дослідження хімічного складу борщової заправки в процесі холодильного зберігання. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
7. |
Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
|
8. |
Піддубний В. А. Вакуумне охолодження рідин і рідиновмісних середовищ. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
9. |
Черкашина В. Ю. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
|
10. |
Харенко Д. О. Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2013
|
11. |
Simakhina H. Low temperatures in food technologies // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
|
12. |
Подмазко І. О. Підвищення ефективності роботи холодильного устаткування при термообробці харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14. — О., 2013
|
13. |
Одарченко А. М. Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2014
|
14. |
Стручаев Н. И. Определение количества теплоты при замораживании и размораживании // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2015. - Вип. 165.
|
15. |
Ялпачик В. Ф. Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|