РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Філін С. О. Експериментальне дослідження термоелектричних холодильних вітрин. — 2006 // Термоелектрика.
2.

Оніщенко В. П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.14. — О., 2001
3.

Сафонов В. В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 1999
4.

Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
5.

Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010
6.

Піддубний В. А. Вакуумне охолодження рідин і рідиновмісних середовищ. — 2011 // Харч. пром-сть.
7.

Пак А. О. Дослідження стану вологи пастоподібних напівфабрикатів в процесі заморожування, розморожування, зберігання. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
8.

Карбівнича Т. В. Дослідження хімічного складу борщової заправки в процесі холодильного зберігання. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
9.

Simakhina H. Low temperatures in food technologies // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
10.

Подмазко І. О. Підвищення ефективності роботи холодильного устаткування при термообробці харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14. — О., 2013
11.

Одарченко А. М. Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2014
12.

Черкашина В. Ю. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
13.

Харенко Д. О. Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2013
14.

Ялпачик В. Ф. Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
15.

Стручаев Н. И. Определение количества теплоты при замораживании и размораживании // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2015. - Вип. 165.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського