РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (359)Журнали та продовжувані видання (376)Автореферати дисертацій (38)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кордзая Н.  Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. — 2012 // Товари і ринки.
2.

Господаренко Г. М. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
3.

Труш Ю. Л. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний і практичний аспект // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
4.

Сукманов В. Якість пшеничного хліба, збагаченого біологічно активними речовинами цибулі // Товари і ринки. - 2022. - № 1.
5.

Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
6.

Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
7.

Дробот В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Крусір Г. В. Щодо оцінки індексу екологічної небезпеки хлібопекарського підприємства з урахуванням можливості техногенної аварії // Екол. безпека. - 2016. - № 2.
9.

Сильчук Т. А. Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
10.

Рекославський В. В. Шляхи економії енергоресурсів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Труш Ю. Л. Чинники впливу нa якість хлібобулочної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
12.

Шевченко А. О. Цитрати мінеральних речовин у технологічному процесі виготовлення хлібобулочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
13.
Хлібопродукти - 2005 : Тези доп. V міжнар. наук.-практ. конф., 14 - 16 верес. 2005 р., Одеса. — О.: Вид. центр "ТЭС", 2005
14.

Кирильчук А. М. Хлібопекарський потенціал тритикале озимого (Triticosecale Wittmack el. Camus) поліського екотипу // Агроекол. журн. - 2022. - № 3.
15.

Рибалка О. І. Хлібопекарська якість тритикале // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 5.
16.

Жемела Г.П. Хлібопекарська якість пшениці м'якої озимої залежно від пошкодження зерна клопом-черепашкою. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
17.

Кійко В. Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
18.

Бортнічук О. В. Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
19.

Губеня В. О. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
20.

Сильчук Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського