Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. — 2012 // Товари і ринки.
|
2. |
Господаренко Г. М. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
|
3. |
Труш Ю. Л. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний і практичний аспект // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
|
4. |
Сукманов В. Якість пшеничного хліба, збагаченого біологічно активними речовинами цибулі // Товари і ринки. - 2022. - № 1.
|
5. |
Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
6. |
Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
7. |
Дробот В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Крусір Г. В. Щодо оцінки індексу екологічної небезпеки хлібопекарського підприємства з урахуванням можливості техногенної аварії // Екол. безпека. - 2016. - № 2.
|
9. |
Сильчук Т. А. Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
|
10. |
Рекославський В. В. Шляхи економії енергоресурсів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Труш Ю. Л. Чинники впливу нa якість хлібобулочної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
12. |
Шевченко А. О. Цитрати мінеральних речовин у технологічному процесі виготовлення хлібобулочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
13. | Хлібопродукти - 2005 : Тези доп. V міжнар. наук.-практ. конф., 14 - 16 верес. 2005 р., Одеса. — О.: Вид. центр "ТЭС", 2005
|
14. |
Кирильчук А. М. Хлібопекарський потенціал тритикале озимого (Triticosecale Wittmack el. Camus) поліського екотипу // Агроекол. журн. - 2022. - № 3.
|
15. |
Рибалка О. І. Хлібопекарська якість тритикале // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 5.
|
16. |
Жемела Г.П. Хлібопекарська якість пшениці м'якої озимої залежно від пошкодження зерна клопом-черепашкою. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
17. |
Кійко В. Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
|
18. |
Бортнічук О. В. Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
19. |
Губеня В. О. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
|
20. |
Сильчук Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
| |