РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (361)
Журнали та продовжувані видання (376)
Автореферати дисертацій (38)
Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л83$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
531
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Moldakulova Z.
A study of the possibilities of using linseed flour and rice husk fiber as an additional source of raw materials in the bakery industry
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 5/11.
2.
Mardar М.
Analysis of quality of grain shortbreads for biological activity and medical-biological assessment
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 6/11.
3.
Jothi J. S.
Are public perceptions precise towards the status of quality and safety of commercial brands of noodles?
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 3.
4.
Shevchenko A.
Biochemical processes in the dough for diabetic bakery products, enriched with proteins and food fibers
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 2.
5.
Strashynska L.
Bread and bakery market in Ukraine: trends, problems and prospects of development
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 5.
6.
Tsykhanovska I.
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd"
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 6/11.
7.
Lebedenko T.
Determining the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 4/11.
8.
Lebedenko T.
Determining the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 4/11.
9.
Kostenko E.
Determining the microelement composition of poppy seeds using solid-phase spectrophotometry method
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 2/11.
10.
Bilyk O.
Developing an improver of targeted action for the prolonged freshness of bread made from wheat flour
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 5/11.
11.
Tungyshbayeva U.
Development of a methodology for determining the critical limits of the critical control points of the production of bakery products in the Republic of Kazakhstan
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 3/11.
12.
Iztayev A.
Development of an innovative technology for accelerated cooking of no yeast bread using ion-ozonized water
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 5/11.
13.
Samilyk M.
Development of bread technology with high biological value and increased shelf life
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 2/11.
14.
Ibraimova S.
Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 6/11.
15.
Baiysbayeva M.
Development of technology for macaroni products based on flour of grain crops and ion-zoned water
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2021. - № 1/11.
16.
Drychyk M.
Development of the traceability system for the pasta production
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2022. - 28, № 4.
17.
Iztayev B.
Devising technology of the accelerated method for making yeast-free bakery products from wheat flour
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 4/11.
18.
Yakiyayeva M.
Devising the formulation and technology for baking buns from flour of composite mixtures and sugar beet
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 5/11.
19.
Mykolenko S.
Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of bread
//
Ukr. Food J
. - 2021. - 10, № 3.
20.
Bilyk O.
Effect of complex baking improver on prolonging freshness of bakery products with reduced salt content
//
Ukr. Food J
. - 2022. - 11, № 4.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського