Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 530
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ковальов О. В. Реконструкція хлібопекарської печі ФТЛ-2. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Лісовенко О. Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти. — К.: Наук. думка, 2000
|
3. |
Задорожний І. М. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Л.: Компакт ЛВ, 2004
|
4. |
Юрчак В. Г. Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі : Конспект лекцій для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитер., макарон. виробів і харчоконцентратів" ден. форми навчання. — К., 2002
|
5. |
Салухіна Н. Г. . — К., 2002 - (Сер. "Товарознавство").
|
6. |
Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва : Підруч. — К.: Техніка, 2006
|
7. | Харчові технології - 2005 : Тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 12 - 14 жовт. 2005 р., Одеса. — О.: ТЭС, 2005
|
8. | Хлібопродукти - 2005 : Тези доп. V міжнар. наук.-практ. конф., 14 - 16 верес. 2005 р., Одеса. — О.: Вид. центр "ТЭС", 2005
|
9. | Вісник Львівської комерційної академії. — Л., 2007. — 178 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 8).
|
10. |
Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2009
|
11. |
Невмитий В. О. Формальна модель автоматизованого організаційно-технологічного управління хлібопекарним виробництвом. — 2003 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.
|
12. |
Цюпка С. С. Тістоготувальний агрегат. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Зубченко В. С. Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
14. |
Полодюк В. С. Ефективність використання лецитину в хлібопеченні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
15. |
Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
16. |
Аксьонова І. В. Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
17. |
Стабнікова О. В. Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
18. |
Масліков М. М. Аналіз структури споживання теплової енергії та палива на хлібозаводі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
19. |
Дашкевич А. О. Алгоритм моделювання схеми дії механізму тістомісильної машини. — 2006 // Систем. технології.
|
20. |
Бараболя О. В. Вплив мінеральних добрив на якість макаронних виробів залежно від попередників та норм висіву насіння ярої твердої пшениці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
| |