РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.22-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Дашкевич А. О. Алгоритм моделювання схеми дії механізму тістомісильної машини. — 2006 // Систем. технології.
2.

Литовченко І. М. Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Литовченко І. М. Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Лісовенко О. Т. Тістомісильна машина для дискретної технології. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2005
6.

Стадник І. Я. Процеси та машини для замішування тіста : монографія. — Т., 2011
7.

Ялпачик Ф. Ю. Визначення технічної ефективності сучасних тістомісильних машин. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
8.

Хассай Д. В. Визначення технологічної ефективності сучасних тістомісильних машин. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
9.

Шпак М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2015
10.

Янаков В. П. Пути повышения эффективности тестомесильных машин // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
11.

Стадник І. Я. Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані : [монографія]. — Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2015
12.

Янаков В. П. Адаптация тестомесильных машин к корабельным условиям эксплуатации // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
13.

Кравченко О. І. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2016
14.

Rachok V. Improving the process of kneading yeast dough with cam working elements // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
15.

Rachok V. Improving the process of kneading yeast dough with cam working elements // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
16.

Рачок В. В. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2019
17.

Шпак М. С. Обгрунтування ефективної конструкції робочих органів тістомісильних машин // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
18.

Стадник І. Я. Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин : монографія. — Тернопіль: Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського