Пошуковий запит: (<.>U=Л830.22-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. |
Дашкевич А. О. Алгоритм моделювання схеми дії механізму тістомісильної машини. — 2006 // Систем. технології.
|
2. |
Литовченко І. М. Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Литовченко І. М. Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Лісовенко О. Т. Тістомісильна машина для дискретної технології. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2005
|
6. |
Стадник І. Я. Процеси та машини для замішування тіста : монографія. — Т., 2011
|
7. |
Ялпачик Ф. Ю. Визначення технічної ефективності сучасних тістомісильних машин. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
8. |
Хассай Д. В. Визначення технологічної ефективності сучасних тістомісильних машин. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
9. |
Шпак М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2015
|
10. |
Янаков В. П. Пути повышения эффективности тестомесильных машин // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
11. |
Стадник І. Я. Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані : [монографія]. — Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2015
|
12. |
Янаков В. П. Адаптация тестомесильных машин к корабельным условиям эксплуатации // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
13. |
Кравченко О. І. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2016
|
14. |
Rachok V. Improving the process of kneading yeast dough with cam working elements // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
15. |
Rachok V. Improving the process of kneading yeast dough with cam working elements // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
16. |
Рачок В. В. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2019
|
17. |
Шпак М. С. Обгрунтування ефективної конструкції робочих органів тістомісильних машин // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
|
18. |
Стадник І. Я. Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин : монографія. — Тернопіль: Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020
|