Пошуковий запит: (<.>U=Л861.22$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
|
2. |
Артамонова М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2000
|
3. |
Самохвалова О. В. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів : монографія. — Х., 2010
|
4. |
Соловйова О. Л. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
|
5. |
Туз Н. Ф. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
|
6. |
Иоргачева Е. Г. Регулирование качества желейного мармелада с измененным углеводным составом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
|
7. |
Євлаш В. В. Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
|
8. |
Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
|
9. |
Лисенко О. Л. Збагачення желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
10. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|
11. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|
12. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|
13. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|