РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.22$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
2.

Артамонова М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2000
3.

Самохвалова О. В. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів : монографія. — Х., 2010
4.

Соловйова О. Л. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
5.

Туз Н. Ф. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
6.

Иоргачева Е. Г. Регулирование качества желейного мармелада с измененным углеводным составом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
7.

Євлаш В. В. Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
8.

Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
9.

Лисенко О. Л. Збагачення желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
10.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
11.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
12.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
13.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського