Пошуковий запит: (<.>U=Л872$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 156
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Маннанов У. В. Математическое моделирование совмещенных реакцилонно-ректификационных процессов (на примере получения этилового спирта). — 1998 // Управляющие системы и машины.
|
2. |
Федоткин И. М. Процессы подготовки, измельчения, запаривания, разваривания и сбраживания крахмалистого сырья в спиртовой промышленности, теория процессов, методы расчета и интенсификации. — К.: Химджест, 1999
|
3. |
Бремерс Г. Расширение возможностей использования солевой дистилляции. — 1999 // Пром. теплотехника.
|
4. |
Сачаво М. С. Спирт этиловый. — Симф.: Таврида, 2000
|
5. |
Маринченко В. О. Технологія спирту : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2003
|
6. |
Прибильський В. Л. Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва : Конспект лекцій. — К., 2006
|
7. |
Желєзна Т. А. Стан розвитку та перспективи виробництва і застосування рідких палив з біомаси. Ч. 1. — 2004 // Экотехнологии и ресурсосбережение.
|
8. |
Мельник Л. М. Eфективність дії природних дисперсних мінералів в очищенні водно-спиртових розчинів. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Мельник Л. Н. Экологические аспекты использования природных адсорбентов в спиртовой промышленности. — 2004 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.
|
10. |
Левандовський Л. В. Екологізація виробництва спирту із зерна. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Мельник Л. М. Використання гідрослюди для адсорбційного очищення водно-спиртових розчинів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Карпутіна М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Бліщ Р. О. Вплив активності та норми витрати ферментного препарату розріджувальної дії на показники дозрілої бражки. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
14. |
Бліщ Р. О. Вплив режимів розрідження крохмалевмісної сировини на показники дозрілої бражки. — 2005 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
15. |
Куценко В. Л. Интенсификация массообмена при переработке отходов производства этилового спирта. — 2006 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Техн. науки.
|
16. |
Ободович А. Н. Совершенствование технологии приготовления сусла из крахмалосодержащего сырья в спиртовом производстве с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии. — 2007 // Пром. теплотехника.
|
17. |
Паляниця Л. Я. Ферментативна обробка зернової сировини у виробництві спирту. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
18. |
Башта А. О. Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
19. |
Бліщ Р. О. Використання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння. — 2007 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
20. |
Пупена О. М. Використання модифікованого методу UNIFAC (Дортмунд) для розрахунку парорідинної рівноваги при моделюванні процесів ректифікації у виробництві харчового етилового спирту. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
| |