РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (124)Журнали та продовжувані видання (52)Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л872$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 154
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Маннанов У. В. Математическое моделирование совмещенных реакцилонно-ректификационных процессов (на примере получения этилового спирта). — 1998 // Управляющие системы и машины.
2.

Федоткин И. М. Процессы подготовки, измельчения, запаривания, разваривания и сбраживания крахмалистого сырья в спиртовой промышленности, теория процессов, методы расчета и интенсификации. — К.: Химджест, 1999
3.

Бремерс Г.  Расширение возможностей использования солевой дистилляции. — 1999 // Пром. теплотехника.
4.

Сачаво М. С. Спирт этиловый. — Симф.: Таврида, 2000
5.

Маринченко В. О. Технологія спирту : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2003
6.

Прибильський В. Л. Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва : Конспект лекцій. — К., 2006
7.

Желєзна Т. А. Стан розвитку та перспективи виробництва і застосування рідких палив з біомаси. Ч. 1. — 2004 // Экотехнологии и ресурсосбережение.
8.

Мельник Л. М. Eфективність дії природних дисперсних мінералів в очищенні водно-спиртових розчинів. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Мельник Л. Н. Экологические аспекты использования природных адсорбентов в спиртовой промышленности. — 2004 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.
10.

Левандовський Л. В. Екологізація виробництва спирту із зерна. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Мельник Л. М. Використання гідрослюди для адсорбційного очищення водно-спиртових розчинів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Карпутіна М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Бліщ Р. О. Вплив активності та норми витрати ферментного препарату розріджувальної дії на показники дозрілої бражки. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
14.

Бліщ Р. О. Вплив режимів розрідження крохмалевмісної сировини на показники дозрілої бражки. — 2005 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
15.

Куценко В. Л. Интенсификация массообмена при переработке отходов производства этилового спирта. — 2006 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Техн. науки.
16.

Ободович А. Н. Совершенствование технологии приготовления сусла из крахмалосодержащего сырья в спиртовом производстве с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии. — 2007 // Пром. теплотехника.
17.

Паляниця Л. Я. Ферментативна обробка зернової сировини у виробництві спирту. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
18.

Башта А. О. Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Бліщ Р. О. Використання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння. — 2007 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
20.

Пупена О. М. Використання модифікованого методу UNIFAC (Дортмунд) для розрахунку парорідинної рівноваги при моделюванні процесів ректифікації у виробництві харчового етилового спирту. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського