РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (94)Журнали та продовжувані видання (112)Автореферати дисертацій (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л876$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 109
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Полевич В. В. Концепція розробки нового апарата для охолодження пива. — 2001 // Пробл. криобиологии.
2.

Проценко Л. В. Удосконалення методики визначення пивоварних якостей хмелю в умовах міні-пивзаводів. — 1999 // Хмелярство.
3.

Соколенко А. І. Транспортно-технологічні системи пивзаводів. — К.: АртЕк, 2002
4.

Данилова Л. А. Технологія пива : Навч. посіб. — Х., 2006
5.

Мельниченко І. М. Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах. — 2004 // Харч. пром-сть.
6.

Мелетьєв А. Є. Оптимізація нормування поліфенолів хмелю у пивоварінні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Мельниченко І. М. Зброджування пивного сусла із концентрату в умовах пивзаводів малої потужності. — 2004 // Харч. пром-сть.
8.

Михайлов М. Г. Вплив ізомеризованих гранул хмелю на якість пива. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Воронцова С. І. Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії. — 2004 // Харч. пром-сть.
10.

Березовська Н. І. Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
11.

Романова З. М. Вплив лазерного випромінювання ультрафіолетового діапазону хвиль на ферментативні процеси у пивоварінні. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Яровий В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів. — 2007 // Харч. пром-сть.
13.

Якобчук Р. Л. Дослідження закономірності кінетики сушіння пивних дріжджів. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Якобчук Р. Л. Дослідження термічних та фізико-хімічних властивостей пивних дріжджів. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Романова З. М. Магнітне поле як ефективний фактор інтенсифікації ферментативних процесів. — 2007 // Харч. пром-сть.
16.

Якобчук Р. Л. Пивні дріжджі як об'єкт сушіння. — 2005 // Харч. пром-сть.
17.

Проценко Л. В. Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів. — 2007 // Харч. пром-сть.
18.

Мельник С. Р. Приготування пивного сусла з використанням ферментного препарату "MATS". — 2005 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
19.

Прохоров О. М. Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини. — 2005 // Харч. пром-сть.
20.

Венгер О. О. Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського