РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (94)
Журнали та продовжувані видання (112)
Автореферати дисертацій (9)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л876$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
109
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Полевич В. В.
Концепція розробки нового апарата для охолодження пива
. — 2001 //
Пробл. криобиологии
.
2.
Проценко Л. В.
Удосконалення методики визначення пивоварних якостей хмелю в умовах міні-пивзаводів
. — 1999 //
Хмелярство
.
3.
Соколенко А. І.
Транспортно-технологічні системи пивзаводів
. — К.: АртЕк, 2002
4.
Данилова Л. А.
Технологія пива
: Навч. посіб. — Х., 2006
5.
Мельниченко І. М.
Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
6.
Мелетьєв А. Є.
Оптимізація нормування поліфенолів хмелю у пивоварінні
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Мельниченко І. М.
Зброджування пивного сусла із концентрату в умовах пивзаводів малої потужності
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
8.
Михайлов М. Г.
Вплив ізомеризованих гранул хмелю на якість пива
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Воронцова С. І.
Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
10.
Березовська Н. І.
Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла
. — 2006 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
11.
Романова З. М.
Вплив лазерного випромінювання ультрафіолетового діапазону хвиль на ферментативні процеси у пивоварінні
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
12.
Яровий В. Л.
Дослідження в'язкості пивних дріжджів
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
13.
Якобчук Р. Л.
Дослідження закономірності кінетики сушіння пивних дріжджів
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Якобчук Р. Л.
Дослідження термічних та фізико-хімічних властивостей пивних дріжджів
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
15.
Романова З. М.
Магнітне поле як ефективний фактор інтенсифікації ферментативних процесів
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
16.
Якобчук Р. Л.
Пивні дріжджі як об'єкт сушіння
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
17.
Проценко Л. В.
Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
18.
Мельник С. Р.
Приготування пивного сусла з використанням ферментного препарату "MATS"
. — 2005 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
19.
Прохоров О. М.
Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
20.
Венгер О. О.
Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського