РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (43)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Черевко О. І. Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів з плодово-ягідної сировини гарантованої якості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
2.

Немирич А. В. Исследование цвета растительных порошков с использованием компьютерной цветометрии // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
3.

Коробка С. В. Обгрунтування конструктивно-технологічних параметрів геліосушарки фруктів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 1/8.
4.

Sukmanov V. Study of aroma formation from lipids of the fruit raw material // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
5.

Коробка С. В. Дослідження технологічного процесу конвективного сушіння фруктів у геліосушарці // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/8.
6.

Сардаров А. М. Дослідження структурних характеристик і кінетики процесу сушіння рослинної сировини у вібраційній вакуумній сушарці // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
7.

Martynenko A. I. Electrohydrodynamic drying: energy and quality aspects // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 2.
8.

Завалій О. О. Теплофізичні основи розробки пристроїв інфрачервоного сушіння термолабільних матеріалів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06. — Київ, 2014
9.

Малежик І. Ф. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
10.

Михайлик В. А. Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку // Пром. теплотехника. - 2015. - 37, № 5.
11.

Шутюк В. В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
12.

Шапар Р. О. Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів // Пром. теплотехника. - 2017. - 39, № 3.
13.

Бабанов І. Г. Інтенсифікація мікрохвильового зневоднювання рослинної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
14.

Нездвецька І. В. Автоматизація процесів сушіння рослинної сировини // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 196.
15.

Boyarchuk V. Results of research into kinetic and energy parameters of convection fruit drying in a solar drying plant // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/8.
16.

Яковлєв В. Ф. Використання прямого електричного нагріву в технологічному процесі комбінованого сушіння фруктів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 195.
17.

Gorodyska O. Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11.
18.

Маяк О. А. Дослідження впливу режимів сушіння вібраційної вакуумної сушарки на колориметричні показники рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
19.

Korobka S. Results of research into technological process of fruit drying in the solar dryer // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/8.
20.

Савойський О. Ю. Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 175.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського