Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р. — Вінниця, 2000
|
2. |
Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
|
3. |
Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои. — 1999 // Хім. пром-сть України.
|
4. |
Кулик М. Ф. Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби. — 1998 // Корми і кормовиробництво.
|
5. |
Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
|
6. |
Лазарь В. Г. Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии. — К.: Раритет, 2003
|
7. |
Заболотний О. Г. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки : Моногр. — Вінниця: Кн.-Вега, 2006
|
8. |
Калініченко А. В. Використання математичних методів для оптимізації процесів вирощування і переробки сої. — 2001 // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління.
|
9. |
Калініченко В. М. Використання математичних методів для оптимізації технологічних процесів переробки сої. — 2001 // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління.
|
10. |
Марчевський В. М. Технологія і пристрій для розмелу рослинної сировини у воді. — 2004 // Пром. теплотехника.
|
11. |
Арсеньєва Л. Ю. Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Шаркова Н. А. Особливості технології виробництва соєвих продуктів. — 2004 // Пром. теплотехника.
|
13. |
Носенко Т. Т. Вплив технологічних параметрів на динаміку інактивації уреази в соєвій макусі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
14. |
Семинский А. О. Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде. — 2006 // Пром. теплотехника.
|
15. |
Долінський А. А. Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі. — 2007 // Наука та інновації.
|
16. |
Долінський А. А. Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої. — 2006 // Наука та інновації.
|
17. |
Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2002
|
18. |
Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11. — К., 2008
|
19. |
Невмиваний С. Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2002
|
20. |
Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007
|
| |