Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. |
Ukrainets A. Effect of collagen based protein isolate "Belkozine" on biological value of boiled sausages // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
|
2. |
Bozhko N. Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meat // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
|
3. |
Касянчук В. В. Вплив бактеріального препарату БПЛ-К на ветеринарно-санітарні показники вареної ковбаси // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун-ту : зб. наук. пр. - 1999. - Вип. 9.
|
4. |
Молоканова Л. В. Вплив способу отримання барвників з кизилу і терену на їх функціональні властивості при використанні у виробництві варених ковбас. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
5. |
Осейко М. І. Вплив фосфатовмісних добавок на окиснення ліпідів варених ковбас. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
|
7. |
Мартинюк І. О. Дослідження емульгувальних властивостей амаранту. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Іванова Т. М. Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м'ясних продуктів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
|
9. |
Грегірчак Н. М. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
10. |
Божко Н. В. Екстракт чорної смородини в технології м'ясомістких варених ковбас з м'ясом птиці // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
|
11. |
Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
|
12. |
Страшинський І. М. Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м'ясних систем. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Квасніков А. А. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2012
|
14. |
Галенко О. О. Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
|
15. |
Страшинський І. М. Стабілізація показників фаршів варених ковбас з використанням білоквмісної композиції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
|
16. |
Будник Н. В. Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
|
17. |
Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005
|
18. |
Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011
|
19. |
Пешук Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд-75" // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 1.
|