РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (15)
Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л944<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
21
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Сидоренко О.
Формування споживних властивостей рибних напівфабрикатів із додаванням креветки
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2019. - № 4.
2.
Дончевська Р. С.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
3.
Федорова Д.
Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
//
Техн. науки та технології
. - 2016. - № 3.
4.
Менчинська А. А.
Удосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Одеса, 2018
5.
Маєвська Т. М.
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
6.
Козлова С. Л.
Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2012
7.
Бреславець Т. В.
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2004
8.
Гринченко Н. Г.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
9.
Гринченко Н. Г.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
: монографія. — Харків: ХДУХТ: Малахін О.О., 2013
10.
Гніцевич В.
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м'якоті гарбуза
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 4.
11.
Слащева А. В.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
12.
Федорова Д.
Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 3.
13.
Притульська Н. В.
Термогравіметричне дослідження рибо-рослинних напівфабрикатів з нативних та бланшованих тканин бичка азовського і пшеничних висівок
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 6/11.
14.
Дітріх І. В.
Рибоовочеві шніцелі функціонального призначення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 6.
15.
Тищенко В. І.
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
16.
Романенко Р.
Метод експрес-діагностики рибних напівфабрикатів
//
Товари і ринки
. - 2021. - № 2.
17.
Федорова Д.
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
//
Товари і ринки
. - 2016. - № 2.
18.
Федорова Д.
Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання в харчових технологіях
//
Техн. науки та технології
. - 2017. - № 4.
19.
Федорова Д.
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 2.
20.
Дончевська Р.
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти
. — 2012 //
Товари і ринки
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського