Пошуковий запит: (<.>U=Л944<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Nykyforov R. Effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 3.
|
2. |
Дончевська Р. Інноваційні заморожені заливні рибні продукти. — 2012 // Товари і ринки.
|
3. |
Федорова Д. Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
|
4. |
Федорова Д. Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання в харчових технологіях // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
|
5. |
Федорова Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2016. - № 2.
|
6. |
Романенко Р. Метод експрес-діагностики рибних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2021. - № 2.
|
7. |
Тищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
8. |
Дітріх І. В. Рибоовочеві шніцелі функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
9. |
Притульська Н. В. Термогравіметричне дослідження рибо-рослинних напівфабрикатів з нативних та бланшованих тканин бичка азовського і пшеничних висівок // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11.
|
10. |
Федорова Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
|
11. |
Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
|
12. |
Гніцевич В. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м'якоті гарбуза // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
|
13. |
Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
|
14. |
Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ: Малахін О.О., 2013
|
15. |
Бреславець Т. В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2004
|
16. |
Козлова С. Л. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2012
|
17. |
Маєвська Т. М. Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
|
18. |
Менчинська А. А. Удосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Одеса, 2018
|
19. |
Федорова Д. Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів // Техн. науки та технології. - 2016. - № 3.
|
20. |
Дончевська Р. С. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
|
| |