РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л950.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Погосян А. С. Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів <$Ebold beta>-галактозидази : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
2.

Долинский А. А. Оптимизация тепломассообменных и гидродинамических процессов в технологии термовакуумной обработки молока. — 2010 // Наука та інновації.
3.

Могутова В. Ф. Санітарно-гігієнічна оцінка способу знезараження молока наночастинками срібла : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 16.00.06. — Х., 2012
4.

Іващук В. В. Розробка і дослідження моделі сушіння молочних продуктів для задачі гарантованого управління регламентом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
5.

Суходольська Н. П. Використання фізико-хімічного аналізу в поєднанні з хемометричним методом обробки даних для якісної оцінки різних видів молока // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
6.

Науменко О. В. Селекція біологічно активних штамів-продуцентів як альтернатива штучним консервантам і згущувачам // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 3.
7.

Дейниченко Г. В. Ресурсосберегающие технологии ультрафильтрационного концентрирования белково-углеводного молочного сырья : монография. — Харьков: Факт, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського