РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (54)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
2.

Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
3.

Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
4.

Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
5.
Наукові записки Національного університету "Києво-Могилянська академія". — К., 2003. — 47 с. - (Хім. науки і технології; Т. 21).
6.

Петрова Ю. М. Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2004
7.

Ткач Н. І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2004
8.

Чук В. В. Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі. — 2004 // Харч. пром-сть.
9.

Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку. — 2004 // Харч. пром-сть.
11.

Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням. — 2005 // Харч. пром-сть.
12.

Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом. — 2005 // Харч. пром-сть.
13.

Глоба О. В. Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Побережець І. І. Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Глоба О. В. Теплоперенесення в плівках яблучного соку. — 2005 // Харч. пром-сть.
16.

Нога И. В. Термодинамика воздействия высокого давления и температуры на микроорганизмы и витамины. — 2006 // Физика и техника высоких давлений.
17.

Осокіна Н. М. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15. — Умань, 2007
18.

Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
20.

Суткович Т. Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського