РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (25)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Пересічний М. І. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок. — К.: КНТЕУ, 2003
2.

Пересічний М. І. Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика. — К.: КНТЕУ, 2003
3.

Черевко О. І. Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення : монографія. — Х., 2010
4.

Липкан Г. Н. Йодсодержащие лекарственные растения : монография. — К., 2010
5.

Липкан А. Г. Лекарственные растения с историческим прошлым : монография. — К., 2011
6.

Липкан Г. Н. Растения против кислородного голодания (антигипоксанты) : монография. — К., 2010
7.

Липкан Г. Н. Пектинсодержащие лекарственные растения : [монография]. — К., 2010
8.

Липкан Г. Н. Хромсодержащие лекарственные растения : [монография]. — К., 2010. — 322, [2]: табл.
9.

Липкан Г. Н. Целебные растения в быту и медицине : [монография]. — К., 2010
10.

Липкан Г. Н. . — К., 2010
11.

Черевко О. І. Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення. — Харків, 2013
12.

Черевко О. І. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням. — Харків, 2013
13.

Дейниченко Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
14.

Сімахіна Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
15.

Bati V. V. The microbial diversity and its dynamics in the ethnic fermented foods of the Black Sea region // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 5.
16.

Свідло К. В. Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
17.
Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини : [монографія]. — Харків: Факт, 2017 - (Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока).
18.

Діхтярь А. М. Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2017
19.

Khareba O. Antioxidant characteristics of non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials for restaurant technology // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського