Пошуковий запит: (<.>U=Л99-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. |
Пересічний М. І. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок. — К.: КНТЕУ, 2003
|
2. |
Пересічний М. І. Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика. — К.: КНТЕУ, 2003
|
3. |
Черевко О. І. Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення : монографія. — Х., 2010
|
4. |
Липкан Г. Н. Йодсодержащие лекарственные растения : монография. — К., 2010
|
5. |
Липкан А. Г. Лекарственные растения с историческим прошлым : монография. — К., 2011
|
6. |
Липкан Г. Н. Растения против кислородного голодания (антигипоксанты) : монография. — К., 2010
|
7. |
Липкан Г. Н. Пектинсодержащие лекарственные растения : [монография]. — К., 2010
|
8. |
Липкан Г. Н. Хромсодержащие лекарственные растения : [монография]. — К., 2010. — 322, [2]: табл.
|
9. |
Липкан Г. Н. Целебные растения в быту и медицине : [монография]. — К., 2010
|
10. |
Липкан Г. Н. . — К., 2010
|
11. |
Черевко О. І. Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення. — Харків, 2013
|
12. |
Черевко О. І. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням. — Харків, 2013
|
13. |
Дейниченко Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
|
14. |
Сімахіна Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
|
15. |
Bati V. V. The microbial diversity and its dynamics in the ethnic fermented foods of the Black Sea region // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 5.
|
16. |
Свідло К. В. Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
|
17. | Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини : [монографія]. — Харків: Факт, 2017 - (Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока).
|
18. |
Діхтярь А. М. Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2017
|
19. |
Khareba O. Antioxidant characteristics of non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials for restaurant technology // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
|