Пошуковий запит: (<.>U=Н712.52$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Томишин-Лелекач М. М. Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування : Навч. посіб. — Ужгород: Вид-во В.Падяка, 2002
|
2. |
Саллюм Асем. Асем Структура формирования объёмно-планировочного решения предприятий общественного питания стран восточного арабского Средиземноморья. — 2006 // Містобудування та терит. планув.
|
3. |
Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — К., 2008
|
4. |
Гавриленко В. Н. Основы промышленного строительства и санитарная техника : учеб. пособие. — Донецк: СПД Дмитренко, 2007
|
5. |
Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — 2-ге вид., переробл. та доповн. — К., 2010
|
6. |
Грицюк Л. С. Проектування закладів харчування : навч. посіб. — Л.: Вид-во Львів. політехніки, 2012 - (Архіт. громад. споруд).
|
7. |
Мостова Л. М. Організація та проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ напряму підготов. "Професійна освіта". — Х.: УІПА, 2012
|
8. |
Ветров В. М. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2013
|
9. |
Ніколаєнко В. В. Методика архітектурного формування загальноміської системи громадського харчування : автореф. дис. ... канд. архіт. : 18.00.01. — Макіївка, 2013
|
10. |
Hromnyuk A. Conceptual analysis of the architecture of modern interiors of food facilities in Lviv, Kyiv and Odesa // Architectural Studies. - 2021. - 7, № 1.
|