РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит:
(<.>U=Р123.028<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
29
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Рендюк Т. Д.
Минеральные вещества в составе биологически активных добавок к пище. Особенности применения в медицине
//
Фітотерапія
. - 2012. - № 3.
2.
Останіна Н. В.
Створення додаткового розділу "Дієтичні добавки" Державної Фармакопеї України - шлях до забезпечення населення України якісною продукцією
//
Фармац. журн.
. - 2013. - № 1.
3.
Геращенко І. І.
Дієтичні добавки: доцільність вивчення питань щодо їх аналізу та контролю якості на додипломному етапі підготовки провізорів
//
Фітотерапія
. - 2013. - № 1.
4.
Харчові добавки: віддалена загроза
//
Довкілля та здоров'я
. - 2013. - № 1.
5.
Bondarev E. V.
The frigoprotective effect of "Glucosamine C-BCPP" dietary supplement and the role of its components
//
Вісн. фармації
. - 2016. - № 2.
6.
Даниленко А. Л.
Оценка показателей качества и безопасности йод-полифруктозана методом хемилюминесцентного анализа
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2016. - Вип. 16, т. 2.
7.
Нутранекст ІММУКЕЙР для підтримки захисних сил організму
//
Укр. мед. часоп.
. - 2017. - № 5.
8.
Пострелко В. М.
Терапевтична ефективність дієтичних добавок Фітосил-С та Фітосил-С+ при лікуванні синдрому залежності від алкоголю, спричиненого посттравматичним стресовим розладом
//
Поверхня
: зб. наук. пр. - 2017. - Вип. 9.
9.
Картель М. Т.
Клінічні та біохімічні дослідження терапевтичної ефективності дієтичної добавки Фітосил-Р
//
Поверхня
: зб. наук. пр. - 2016. - Вип. 8.
10.
Поворознюк В. В.
Дослідження ефективності й безпечності дієтичної добавки Олідетрим у корекції дефіциту вітаміну D у жінок у постменопаузальному періоді
//
Боль. Суставы. Позвоночник
. - 2018. - 8, № 3.
11.
Широбоков В. П.
Вплив гелю бентоніту на фізіологічні показники лабораторних мишей
//
Мед. перспективи
. - 2018. - 23, № 4.
12.
Войтюк О. Д.
ВЕРХ-визначення активних компонентів у дієтичній добавці "L-КАРНІТИН смарт"
//
Фармацевт. журн.
. - 2019. - № 1.
13.
Тимченко О. В.
Вопросы законодательного обеспечения качества диетических добавок в Европейском Союзе
//
Фармаком
. - 2018. - № 3.
14.
Тимченко О. В.
Огляд законодавчих змін у сфері забезпечення якості дієтичних добавок в Україні
//
Фармаком
. - 2018. - № 4.
15.
Сімахіна Г. О.
Дієтичні добавки: сучасні підходи до створення та місце у системі здорового харчування
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
16.
Зупанець І. А.
Ефективність та переносимість дієтичної добавки "Альцинара" у суб'єктів з гіперхолестеринемією: лабораторна складова клінічного випробування
//
Клініч. фармація
. - 2018. - 22, № 4.
17.
Kruhlova O.
Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood"
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 2.
18.
Котов А. Г.
Питання введення до Державної Фармакопеї України нової редакції статті "Дієтичні добавки"
//
Фармаком
. - 2019. - № 4.
19.
Гоцуля А. С.
Аналіз ринку дієтичних добавок, що впливають на органи дихання
//
Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики
. - 2019. - 12, № 3.
20.
Kapustian A.
Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського