РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (95)
Журнали та продовжувані видання (9)
Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит:
(<.>U=Р123.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
62
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Писарева Н. Є.
Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела - Кольтгофа
. — 2009 //
Укр. хим. журн
.
2.
Ванханен В. Д.
Державний санітарно-епідеміологічний нагляд за фахом гігієни харчування в умовах державно-ринкових механізмів господарювання
. — 2008 //
Мед. перспективи
.
3.
Posudin Yu. I.
Non-destructive detection of food adulteration to guarantee human health and safety
: (the rev.) //
Ukr. Food J.
. - 2015. - 4, № 2.
4.
Волнянська О. В.
Визначення тіабендазолу в субстанції харчової добавки E233 і харчових продуктах електрохімічними методами
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 2.
5.
Блюм Я. Б.
Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах
. — 2008 //
Наука та інновації
.
6.
Смірнов В. С.
Електричні характеристики як об'єкти ідентифікації рідин з солями металів
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
7.
Сухарева О. Ю.
Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчій сировині та питній воді
. — 2005 //
Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія
.
8.
Столярчук П. Г.
Використання статистичних методів для визначення оптимального об'єму контролю за критичними контрольними точками (КТК)
. — 2008 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
9.
Проданчук Н. Г.
Оценка пригодности методик и неопределенность результатов измерений методами количественного химического анализа, применяемыми для санитарно-эпидемиологической экспертизы пищевых продуктов и сопутствующих материалов
. — 2006 //
Системи оброб. інформації
.
10.
Цвіліховський В. І.
Системний підхід у мікотоксикології
//
Біологія тварин
. - 2012. - 14, № 1.
11.
Мельничук С. Д.
Актуальні проблеми контролю залишків пестицидів у сировині олійно-жирової галузі України
//
Агроекол. журн.
. - 2011. - № 2.
12.
Смик Н. І.
Комбінований сорбційно-спектрофотометричний метод визначення меламіну
//
Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Хім. науки
. - 2014. - Вип. 14.
13.
Ковальчук Л. Є.
Трансгенні організми і проблеми генетичної безпеки
//
Галиц. лікар. вісн.
. - 2008. - 15, № 2.
14.
Курець О. О.
ГМО та дитяче харчування: думка батьків
//
Перинатология и педиатрия
. - 2014. - № 2.
15.
Крук Л. С.
Контроль якості сільськогосподарської сировини та продуктів харчування
//
Вісн. аграр. науки
. - 2000. - № 7.
16.
Бабієнко В. В.
Токсикологічна безпека продуктів харчування: проблема неорганічних прекурсорів оксиду азоту
//
Експерим. і клініч. медицина
. - 2013. - № 2.
17.
Похилько С. Ю.
Детекція трансгенної сої у вітчизняних харчових продуктах та сортозразках, які вирощуються в Україні
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
. - 2014. - № 787.
18.
Бойко О. В.
Ризики впливу генетично модифікованих організмів на здоров'я людини
. — 2011 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
19.
Смірнов В. С.
Оперативний контроль іонів металів у рідинах
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
20.
Омельянець М. І.
Стан радіоактивного забруднення продуктів харчування та особливості їх споживання жителями найбільш радіоактивно забруднених територій України у віддалений період ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
//
Проблеми радіац. медицини та радіобіології
: зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 19.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського