РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (95)Журнали та продовжувані видання (9)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 62
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Писарева Н. Є. Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела - Кольтгофа. — 2009 // Укр. хим. журн.
2.

Ванханен В. Д. Державний санітарно-епідеміологічний нагляд за фахом гігієни харчування в умовах державно-ринкових механізмів господарювання. — 2008 // Мед. перспективи.
3.

Posudin Yu. I. Non-destructive detection of food adulteration to guarantee human health and safety : (the rev.) // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
4.

Волнянська О. В. Визначення тіабендазолу в субстанції харчової добавки E233 і харчових продуктах електрохімічними методами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
5.

Блюм Я. Б. Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах. — 2008 // Наука та інновації.
6.

Смірнов В. С. Електричні характеристики як об'єкти ідентифікації рідин з солями металів. — 2005 // Харч. пром-сть.
7.

Сухарева О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчій сировині та питній воді. — 2005 // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія.
8.

Столярчук П. Г. Використання статистичних методів для визначення оптимального об'єму контролю за критичними контрольними точками (КТК). — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
9.

Проданчук Н. Г. Оценка пригодности методик и неопределенность результатов измерений методами количественного химического анализа, применяемыми для санитарно-эпидемиологической экспертизы пищевых продуктов и сопутствующих материалов. — 2006 // Системи оброб. інформації.
10.

Цвіліховський В. І. Системний підхід у мікотоксикології // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1.
11.

Мельничук С. Д. Актуальні проблеми контролю залишків пестицидів у сировині олійно-жирової галузі України // Агроекол. журн.. - 2011. - № 2.
12.

Смик Н. І. Комбінований сорбційно-спектрофотометричний метод визначення меламіну // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Хім. науки. - 2014. - Вип. 14.
13.

Ковальчук Л. Є. Трансгенні організми і проблеми генетичної безпеки // Галиц. лікар. вісн.. - 2008. - 15, № 2.
14.

Курець О. О. ГМО та дитяче харчування: думка батьків // Перинатология и педиатрия. - 2014. - № 2.
15.

Крук Л. С. Контроль якості сільськогосподарської сировини та продуктів харчування // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7.
16.

Бабієнко В. В. Токсикологічна безпека продуктів харчування: проблема неорганічних прекурсорів оксиду азоту // Експерим. і клініч. медицина. - 2013. - № 2.
17.

Похилько С. Ю. Детекція трансгенної сої у вітчизняних харчових продуктах та сортозразках, які вирощуються в Україні // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2014. - № 787.
18.

Бойко О. В. Ризики впливу генетично модифікованих організмів на здоров'я людини. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
19.

Смірнов В. С. Оперативний контроль іонів металів у рідинах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Омельянець М. І. Стан радіоактивного забруднення продуктів харчування та особливості їх споживання жителями найбільш радіоактивно забруднених територій України у віддалений період ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи // Проблеми радіац. медицини та радіобіології : зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 19.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського