РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (13)
Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Р123.81<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
17
Представлено документи
з 1 до 17
1.
Bektas M.
Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes
//
Ukr. Food J
. - 2021. - 10, № 3.
2.
Сімахіна Г. О.
Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Вавріневич О. П.
Гігієнічна оцінка безпечності об'єктів довкілля та урожаю сільськогосподарських культур при застосуванні фунгіцидів класу анілінопіримідинів
//
Мед. перспективи
. - 2014. - 19, № 2.
4.
Пельо І. М.
Гігієнічна оцінка безпечності сільськогосподарської продукції, вирощеної з застосуванням інсектициду Лямбда-Цигалотрину
//
Довкілля та здоров'я
. - 2014. - № 1.
5.
Дьяченко А. Г.
Генетически модифицированные растения и здоровье человека
: (обзор лит.) //
Журн. клініч. та експерим. мед. дослідж.
. - 2016. - 4, № 1.
6.
Олійник С. А.
Дослідження ергогенних властивостей біологічно-активної харчової добавки "Енергомакс Трибулус"
//
Буков. мед. вісн.
. - 2005. - 9, № 2.
7.
Дейниченко Г. В.
Дослідження можливостей використання біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 2/10.
8.
Дунаевская Е. В.
Зизифус: пищевая и оздоровительная ценность
. — 2004 //
Вестн. физиотерапии и курортологии
.
9.
Костенко Є. Є.
Моніторинг нітратів і заходи щодо їх зменшення у рослинній продукції
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 3.
10.
Пимоненко Н.
Общность и различия пищевых волокон на основе клетчатки и волокнистых энтеросорбентов
. — 2004 //
Спорт. медицина
.
11.
Дубініна А.
Особливості накопичення контамінантів овочевими культурами
. — 2012 //
Товари і ринки
.
12.
Глущенко Л.
Перспективи використання лікарських рослин у функціональному харчуванні
//
Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.
. - 2016. - Вип. 73.
13.
Пешук Л. В.
Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Пилипенко И. В.
Состав микробных контаминантов овощного сырья
//
Мікробіологія і біотехнологія
. - 2015. - № 3.
15.
Макаринська А. В.
Технологія волокнистої композиції з антибактеріальною та ферментативною активностями
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 1999
16.
Яницький В. В.
Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2000
17.
Чуйко Л. О.
Товарознавча оцінка харчових добавок та продуктів профілактичної дії з квіткового пилку та рослинної сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 1998
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського