Пошуковий запит: (<.>U=Р351 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Кручаниця М. І. Основи оздоровчого харчування : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. фіз. виховання і спорту. — Ужгород: Вид-во В.Падяка, 2004
|
2. |
Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
|
3. |
Карпенко П. О. Основи раціонального і лікувального харчування : навч. посіб. — К., 2011
|
4. |
Деркач Т. М. Сучасні наукові напрями у харчуванні : навч. посіб. — Д., 2009
|
5. |
Міхеєнко О. І. Основи раціонального та оздоровчого харчування : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Суми: Універ. кн., 2013
|
6. |
Черевко О. І. Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2014
|
7. |
Андріюк Л. Вибрані питання нутріціології : навч. посіб. — Львів: Коло, 2015
|
8. | Теоретичні та практичні аспекти нутриціології : навч. посіб. — Львів: Посвіт, 2016
|
9. |
Подригало Л. В. Нутрициология : учеб. пособие. — Харьков: ХНУ им. В.Н. Каразина, 2015
|
10. | Нутрициология : учеб. пособие. — 2-е изд. — Харьков: ХНУ им. В. Н. Каразина, 2017
|
11. | Загальні питання. — Тернопіль, 2021
|
12. | Спеціалізовані аспекти. — Тернопіль, 2021
|