Пошуковий запит: (<.>U=Т594.25<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Бьоді Е. Міжетнічні зв'язки у культурі харчування угорців Закарпаття. — 2006 // Нар. творчість та етнографія.
|
2. |
Давидюк М. Традиційне харчування волинян. — 2006 // Нар. творчість та етнографія.
|
3. |
Побережник І. В. Алкогольні напої у традиційній культурі українського населення північної частини Буковини та Хотинського повіту Бессарабської губернії: історико-етнологічний аспект (друга половина XIX - початок XX ст.) : автореф. дис. ... канд. іст. наук : 07.00.05. — Івано-Франківськ, 2011
|
4. |
Коршунова Г. Ф. Етнічні кухні : підручник. — Донецьк, 2010
|
5. |
Радзієвський В. О. Народна фітокультура в ритуальності Київської Русі : автореф. дис. ... канд. культурології : 26.00.01. — К., 2010
|
6. |
Соболєва О. В. Обрядові страви на кримськотатарському традиційному весіллі (кінець XIX - друга половина XX ст.). — 2008 // Сходознавство.
|
7. |
Яценко С. А. Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження // Вісн. Житомир. держ. ун-ту ім. І. Франка. - 2006. - Вип. 28.
|
8. |
Ніколенко В. В. Гастрономічний вимір суспільства: культурні та соціальні аспекти : монографія. — 2-ге вид. — Дніпропетровськ: Ліра, 2015
|
9. | Харчові традиції - ментальний код нації : колект. монографія. — Одеса: ВМВ, 2018
|
10. | Італійська їжа в історії та культурі : зб. наук. ст. з нагоди року італ. їжі у світі та III всесвіт. тижня італ. кухні. — Одеса: ОНУ, 2018
|
11. |
Зюбровський А. В. Народні традиції випікання хліба в українців наприкінці XIX - на початку XXI століття (за матеріалами Південно-Західного історико-етнографічного регіону) : [монографія]. — Київ: Наук. думка, 2018. — 189, [10]: рис. - (Проект "Наук. кн.". Молоді вчені).
|
12. |
Щербань О. В. Еволюція традицій використання глиняного посуду в народній культурі харчування українців Наддніпрянщини другої половини XIX - початку XXI століття : автореф. дис. ... д-ра іст. наук : 07.00.05. — Львів, 2018
|
13. |
Герус Л. М. Функціональна, семантична та етично-естетична цінності обрядового хліба українців, їх актуалізація у соціокультурному просторі початку ХХІ ст. : автореф. дис. ... д-ра іст. наук : 07.00.05. — Львів, 2021
|
14. | Культура народного харчування. — Київ, 2018. — 494, [16]: а-фот.
|