РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (50)Автореферати дисертацій (9)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)421.511.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кирилюк Д. О. Маркетинговий менеджмент на ринку продукції птахівництва : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Київ, 2015
2.

Ярошенко Ф. О. Економіко-екологічні аспекти підвищення ефективності зберігання м'яса птиці // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 6.
3.

Пілько А. Д. Моделі аналізу взаємозв'язків між показниками інвестиційної діяльності та системою показників ефективності використання потенціалу регіонального ринку м'яса та м'ясопродуктів // Проблеми економіки. - 2017. - № 1.
4.

Соломчук Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м'ясної продукції в Україні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
5.

Лєнівова Г. В. Моделювання потенційного впливу ЗВТ між Україною та ЄС на структуру імпорту продукції тваринництва // Економіка і прогнозування. - 2014. - № 1.
6.

Шлапак О. В. Проблеми розвитку і можливості захисту вітчизняного м'ясного скотарства в умовах СОТ // Актуал. проблеми економіки. - 2012. - № 11.
7.

Тіхонова Н. О. Основні тенденції ринку м'яса та м'ясопродуктів України. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Скрипник А. В. Перспективи досягнення світових стандартів споживання м'яса в Україні // Пробл. економіки. - 2014. - № 1.
9.

Шлапак О. В. Особливості і перспективи формування внутрішнього споживчого ринку продукції м'ясного скотарства // Актуал. проблеми економіки. - 2012. - № 12.
10.

Шепелєв В. С. Регулювання ринку свинини в Україні : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Чернігів, 2016. — 20, [1]: a-рис.
11.

Сендецька С. В. Особливості брендингу продукції на ринку м'яса птиці. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
12.

Заремба П. А. Вертикальные и горизонтальные маркетинговые схемы на рынке мясной продукции Украины: проблемы и перспективы. — 2006 // Економіка пром-сті.
13.

Ляховець В. О. Економічний механізм розвитку ринку яловичини : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Тернопіль, 2019
14.

Левчук Н. І. Український ринок м'яса птиці. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Страшинськa Л. В. Розвиток вітчизняного ринку м'яса та м'ясопродуктів: проблеми і пріоритети // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
16.

Ібатуллін М. І. Організаційно-економічний механізм формування та функціонування ринку продукції свинарства : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Миколаїв, 2017
17.

Романишин О. В. Удосконалення економічного механізму функціонування та розвитку ринку м'яса в регіоні : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.05. — Тернопіль, 2018
18.

Заболотний В. С. Конкурентоспроможне птахівництво України: аналітична оцінка, прогноз розвитку : монографія. — К.: КОМПРИНТ, 2013
19.

Мамчур Л. В. Організаційно-економічні засади розвитку ринку м'яса : монографія. — Київ: ННЦ "ІАЕ", 2023
20.

Фарина Л. В. Стратегічний маркетинг ( на прикладі м'ясних продуктів) : Дис... канд. екон. наук: 08.06.03. — Тернопіль, 1996
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського