Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Антонова В. А. Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. — Донецьк, 2008
|
2. |
Аветисова А. О. Економіка підприємств різних типів : навч. посіб. — Донецьк, 2009. — 162 .
|
3. |
Аветисова А. О. Економіка ресторанного господарства : навч.-метод. посіб. — Донецьк, 2010
|
4. |
Мостова Л. М. Організація та проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ напряму підготов. "Професійна освіта". — Х.: УІПА, 2012
|
5. |
Мазаракі А. А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник. — Вид. 2-ге, переробл. і допов. — К.: Кондор, 2012
|
6. |
Сало Я. М. Технологія ресторанної справи : навч.-практ. посіб. — Л.: Афіша, 2013. — 559, [20]: іл.
|
7. |
Полякова А. В. Інфраструктура готельного та ресторанного господарства : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. — 251, XVI: рис.
|
8. |
Карпенко Ю. В. Економіка підприємства: практикум : навч. посіб. — Полтава: ПУЕТ, 2017. — 412, [1]: а-рис.
|
9. |
Ковешніков В. С. Організація готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. — Київ: Ліра-К, 2018
|
10. | Організація готельно-ресторанної справи : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти]. — Київ: Ліра-К, 2020. — 482, [1]: a-рис.
|
11. |
Паска М. З. Організація ресторанного господарства : навч. посіб. — Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. — 206, [4]: a-рис.
|