РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ковальов О. В. Реконструкція хлібопекарської печі ФТЛ-2. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
2.

Басок Б. І. Дослідження аеродинамічних процесів в робочому об'ємі гігротермічної печі типу ГТП-135. Ч. I. — 2007 // Пром. теплотехника.
3.

Басок Б. І. Дослідження теплоаеродинамічних процесів в робочому об'ємі гігротермічної печі типу ГТП-135. Ч. II. — 2007 // Пром. теплотехника.
4.

Басок Б. И. Моделирование тепловых процессов при выпечке хлеба в печи ГТП-135. — 2007 // Пром. теплотехника.
5.

Долінський А. А. Сучасні печі для міні-пекарень. — 2006 // Пром. теплотехника.
6.

Теличкун В. І. Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Сидоренко С. І. До питання про внутрішнє тепломасоперенесення при випіканні хліба. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Пучкова Л. И. Изменение фракционного состава белков пшеничного теста и мякиша хлеба из муки, различной по силе. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Корчинський А. О. Інтенсифікація процесів теплообміну в хлібопекарських печах - шлях до зменшення витрат палива на випікання. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Ковальов О. В. Раціональні режими роботи хлібопекарських печей з рециркуляцією продуктів згорання. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Дудко С. Д. Розрахунок газопроникності розгалуженої нагрівної системи печі. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Теличкун В. І. Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Теличкун В. І. Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Кірік І. М. Експериментальне дослідження процесу теплової обробки тістових заготовок в пароконвекційному апараті // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
15.

Мищенко Е. В. Исследование работы распыливающего устройства с электромагнитным виброприводом // Автоматизація виробн. процесів у машинобуд. та приладобудуванні : укр. міжвід. наук.-техн. зб. - 2006. - Вип. 40.
16.

Лобок О. П. Аналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об'єкта керування // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
17.

Лобок О. П. Дослідження динаміки мінімаксного керування і спостереження температурного режиму пекарної камери // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
18.

Дудко С. Д. Математична модель і алгоритм машинного розрахунку теплообмінної підсистеми тунельної хлібопекарської печі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
19.

Десик М. Г. Математичне моделювання прогріву тістової заготовки циліндричної форми // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
20.

Litovchenko I. Modeling work furnace recirculating heating gases for tunnel baking ovens // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського