Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 819
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шурчкова Ю. А. Адиабатное вскипание. Практическое использование. — К.: Наук. думка, 1999
|
2. |
Кравців Р. Й. Молоко і молочні продукти : Посіб. для студ. і викл. вищ. навч. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації із спец. 7.130.201 "Зооінженерія" та як навч. посіб. для закл. освіти І - ІІ рівнів акредитації. — Л.: ЛА "Піраміда", 2001
|
3. |
Кравців Р. Й. Молочна справа : Підруч. для студ. і викл. вузів . — К.: Вища школа, 1998
|
4. |
Туринський В. М. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах. — К.: БМТ, 2000
|
5. |
Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
|
6. |
Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних товарів : Навч. посіб. — К., 1998
|
7. |
Рашевська Т. О. Ідентифікація ультрадисперсної вологи в субмікроструктурі вершкового масла. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Ліннік В. С. Виробництво та переробка молока у домашньому господарстві : Наук.-практ. посіб. — Х., 2005
|
9. |
Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари : Підруч. — К.: Книга, 2004 - (Сер. "Товарознавство").
|
10. |
Гвоздєв О. В. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. — Суми: Довкілля, 2004
|
11. |
Александров С. Н. Повышение качества молока и продуктивности коров в Донецком регионе : Метод. рекомендации. — Донецк: Агентство "Мультипресс", 2002
|
12. |
Богомолов О. В. Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Х.: Вид-во Навч.-метод. центру заоч. навчання с.-г. вузів України, 2001 - (Підруч. та учб. посіб.).
|
13. | Методи аналізу молока та молочних продуктів у Європейському Союзі : Довід. — Л.: Леонорм, 2002 - (Сер. "Нормат. база п-ва").
|
14. | Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів : Довід. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007 - (Європ. вибір України).
|
15. |
Галат Б. Ф. Молоко: производство и переработка : Моногр. — Х., 2005
|
16. |
Білоус Н. В. Проектування підприємств галузі : Курс лекцій. — К., 2006
|
17. |
Єресько Г. О. Технологічне обладнання молочних виробництв : навч. посібник. — К.: ІНКОС. Центр навч. л-ри, 2007 - (Харч. пром-сть).
|
18. |
Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова Кн., 2005
|
19. |
Одарченко А. М. Товарознавство молочних товарів : навч. посіб. — Х., 2007
|
20. |
Дейниченко Г. В. Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини. — Х.: Факт, 2008
|
| |