РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (149)Автореферати дисертацій (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 145
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Лебедев Д. П. Методы интенсификации сублимационной сушки препаратов в вакууме и разработка новых установок непрерывного действия. — 2001 // Пром. теплотехника.
2.

Павлюк Р. Ю. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья. — Х.; К., 2000
3.

Павлюк Р. Ю. Нові біологічно активні добавки із трутневих личинок - альтернатива бджолиному маточному молочку. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
4.

Федоренченко Л. О. Технологія природних харчових сорбентів : Навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2006
5.

Толоконніков Ю. О. Використання нетрадиційної сировини і відходів виробництва щодо вироблення радіопротекторних продуктів харчування. — 2002 // Причорномор. екол. бюл.
6.

Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива. — 2004 // Харч. пром-сть.
7.

Сімахіна Г. О. Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
9.

Кисличенко В. С. Одержання та стандартизація сухого екстракту з капусти брокколі. — 2007 // Запорож. мед. журн.
10.

Сімахіна Г. О. Біоантиоксиданти - необхідні компоненти оздоровчого харчування. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Крусір Г. В. Біотехнологія отримання бад, що містить інгібітор панкреатичної <$E bold alpha>-амілази борошенець вівса. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Гриценко О. М. Етичні аспекти створення лікарських засобів, дієтичних добавок та функціональних харчових продуктів. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
13.

Солодко Л. М. Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Євлаш В. В. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2009
15.

Д'яконова А. К. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13. — О., 2006
16.

Д'яконова А. К. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2008
17.

Притульська Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.15. — К., 2001
18.

Данилова Л. А. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів : Автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06. — Х., 1998
19.

Губаренко П. С. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2001
20.

Шпирко Т. В. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2003
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського