Пошуковий запит: (<.>U=П817.21$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарний контроль та оцінка якості продуктів птахівництва : Навч. посіб. для студ. та викл. із спец. "Вет. медицина". — Л.: Галиц. вид. спілка, 2004
|
2. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарний контроль на підприємствах м'ясної промисловості : Навч. посіб. для підготов. фахівців в аграр. вищ. навч. закл. III - IV рівнів акредитації із спец. "Ветеринар. медицина". — Л.: Галиц. вид. спілка, 2002
|
3. |
Коваль І. В. Моніторинг післязабійної діагностики тварин, хворих на паразитарні захворювання, які надійшли на Полтавський м'ясокомбінат у період із 2004 по 2006 рр.. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
4. |
Передера Ж. О. Вплив фасціoльозної інвазії на активність трансаміназ та мікробне обсіменіння продуктів забою великої рогатої худоби. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
5. |
Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія. — К.: Компринт, 2012
|
6. |
Маньковський А. Я. Реалізація та переробка забійних тварин : монографія. — К.: Інтерконтиненталь-Україна, 2013
|
7. |
Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2012
|
8. |
Родіонова К. О. Контроль мікробіологічної безпеки (Campylobacter Spp.) тушок птиці в процесі їх переробки // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2017. - № 3.
|
9. |
Кирик Д. Л. Молекулярно-генетичний контроль контамінації продуктів птахівництва бактеріями роду Campylobacter // Лікар. справа. - 2017. - № 3/4.
|
10. |
Богатко Н. М. Токсико-біологічна оцінка м'яса забійних тварин за умови оброблення мийно-дезінфікуючими засобами при виробництві та обігу // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2019. - № 4.
|
11. |
Єфімова О. М. Науково-експериментальне обгрунтування методу визначення STEC для ветеринарно-санітарного контролю яловичини : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2016
|
12. |
Головко Н. П. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону цитратом наномолібдену та кормовою добавкою Пробікс : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2016
|
13. |
Якубчак О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) : [навч. посіб.]. — Київ: Компринт, 2016 - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. гігієна, санітарія і експертиза).
|
14. |
Богатко Н. М. Токсико-біологічна оцінка м'яса забійних тварин за умови оброблення мийно-дезінфікуючими засобами при виробництві та обігу // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2019. - № 4.
|
15. |
Родіонова К. О. Санітарно-гігієнічна оцінка та дезінфекція об'єктів ветеринарного нагляду на м'ясопереробних підприємствах : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.06. — Харків, 2018
|