Пошуковий запит: (<.>A=Дуденко Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Дуденко Н. В. Биологическая химия. — Х.: Прапор, 1999
|
2. |
Дуденко Н. В. Основи фізіології харчування : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Х.: Торнадо, 2003
|
3. |
Царенко О. М. Основи гігієни та безпеки харчування. — Суми: ВТД "Унів. кн.", 2004
|
4. |
Павлоцька Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2007
|
5. |
Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник. — К.: Инкос, 2007
|
6. |
Павлоцька Л. Ф. Біологічна хімія : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
|
7. |
Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
|
8. |
Павлоцька Л. Ф. Біологічна хімія : підруч. для студ. ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2011
|
9. |
Черевко А. И. Физиологические основы диетического питания. — Сумы, 2011
|
10. |
Павлоцька Л. Ф. Фізіологія харчування : підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Суми: Університ. кн., 2011
|
11. |
Дуденко Н. В. Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
12. | Біохімія плодів та овочів : навч. посіб. — Мелітополь: Люкс, 2019
|