РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Наукова періодика України (10)
Пошуковий запит: (<.>A=Дуденко Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Дуденко Н. В. Биологическая химия. — Х.: Прапор, 1999
2.

Дуденко Н. В. Основи фізіології харчування : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Х.: Торнадо, 2003
3.

Царенко О. М. Основи гігієни та безпеки харчування. — Суми: ВТД "Унів. кн.", 2004
4.

Павлоцька Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2007
5.

Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник. — К.: Инкос, 2007
6.

Павлоцька Л. Ф. Біологічна хімія : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
7.

Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
8.

Павлоцька Л. Ф. Біологічна хімія : підруч. для студ. ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2011
9.

Черевко А. И. Физиологические основы диетического питания. — Сумы, 2011
10.

Павлоцька Л. Ф. Фізіологія харчування : підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Суми: Університ. кн., 2011
11.

Дуденко Н. В. Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
12.
Біохімія плодів та овочів : навч. посіб. — Мелітополь: Люкс, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського