Пошуковий запит: (<.>A=Кундєєва Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Андреюк Н. В. Проблеми реалізації інноваційного потенціалу підприємства в сучасних умовах. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Кундєєва Г. О. Теоретичні основи оцінки інтелектуального продукту в інноваційному процесі. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Кундєєва Г. О. Аналіз інноваційної активності: методика і можливість використання моделі множинної регресії як інструменту дослідження. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Федулова І. В. Інноваційний потенціал підприємства : монографія. — К., 2010
|
5. |
Кундєєва Г. О. Інноваційні процеси в діяльності м'ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04. — К., 2009
|
6. |
Кундєєва Г. О. Інтеграція напрямів розвитку новацій у харчовій промисловості. — 2010 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
7. |
Кундєєва Г. О. Проблеми продовольчої безпеки: галузевий підхід. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Кундєєва Г. О. Продовольча безпека - запорука економічної безпеки постсоціалістичних країн. — 2011 // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Екон. науки.
|
9. |
Мостенська Т. Л. Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : монографія. — К.: Кондор, 2013 — N 20131107.
|
10. |
Кундєєва Г. О. Продовольча безпека: диференціація рівнів продовольчого забезпечення країни // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49.
|
11. |
Федулова І. В. Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія. — Київ: Кондор, 2014
|
12. |
Кундєєва Г. О. Формування продовольчої безпеки в умовах еко-соціо-економічної моделі суспільного розвитку: комплексний підхід : монографія. — Київ: Лисенко М. М., 2015
|
13. | Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки : монографія. — Київ: Кондор, 2015
|
14. |
Мостенська Т. Л. Суспільне здоров'я як об'єкт економічних досліджень // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
|
15. |
Мостенська Т. Л. Харчування як складова продовольчої безпеки // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
|
16. |
Кундєєва Г. О. Маркетингова стратегія розвитку зернового комплексу аграрного сектору України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
17. |
Кундєєва Г. О. Інноваційний розвиток економіки України: капітал здоров'я // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
|
18. |
Кундєєва Г. О. Розвиток м'ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
|
19. |
Кундєєва Г. О. Капітал здоров'я як базовий компонент людського капіталу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
|
20. |
Кундєєва Г. О. Застосування матричного методу в управлінні: мікроекономічний рівень // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
|
| |