РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (69)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Паска М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кравців Р. Й. Навчальний посібник з технології жирів і жирозамінників для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників". — Л., 2005
2.

Паска М. З. Стан системи антиоксидантного захисту при застосуванні хелатних металокомплексів есенціальних мікроелементів. — 2006 // Фізіол. журн.
3.

Паска М. З. Фізіологічний стан та продуктивність бугайців за дії солей дефіцитних мікроелементів і їх хелатних комплексів з цистеїном : Автореф. дис... канд. вет. наук : 03.00.13. — Л., 2004
4.

Паска М. З. Біохімічні показники крові бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
5.

Паска М. З. Стан системи еритрону у бугайців на відгодівлі волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
6.

Паска М. З. Технологія маргаринів та промислових жирів : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навчаються за спец. "Технологія жирів і жирозамінників". — Л.: Сполом, 2013
7.

Паска М. З. Особливості змін показників білкового обміну та м'ясна продуктивність бугайців волинської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності при згодовуванні кормової добавки "Мікроліповіт" // Біологія тварин. - 2013. - 15, № 4.
8.

Паска М. З. Вплив типів вищої нервової діяльності на вміст B-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу b // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2.
9.

Паска М. З. Функціональний стан і продуктивність молодняку волинської та поліської м'ясних порід залежно від типу вищої нервової діяльності : автореф. дис. ... д-ра вет. наук : 03.00.13. — Львів, 2014
10.

Паска М. З. Вміст сульфгідрильних груп та глутатіону в бугайців волинської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за дії біологічно активних речовин // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 1.
11.

Паска М. З. Обмін речовин та м'ясна продуктивність бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за згодовування кормової добавки "Мікроліповіт" // Біологія тварин. - 2014. - 16, № 1.
12.

Кравців Р. Й. Вплив мікроелементів на антиоксидантний захист бугайців // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 2.
13.

Паска М. З. Порівняльна оцінка якості яловичині NOR, PSE та DFD // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
14.

Паска М. З. Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma MaxxD у виробництві майонезу // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10.
15.

Паска М. З. Вплив поверхнево-активних речовин на інтенсифікацію екстрагування при зміні гідродинамічних показників технології органопрепаратів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/6.
16.

Зубачик В. М. Зміна вуглеводних компонентів ясен людини на тлі запального процесу // Імплантологія. Пародонтологія. Остеологія. - 2018. - № 3.
17.

Зубачик В. М. Зв'язок між модифікацією глікополімерів ясен людини та порушенням мікроциркуляції на тлі запалення // Новини стоматології. - 2018. - № 3.
18.

Паска М. З. Контроль якості м'ясних функціональних котлет // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
19.

Паска М. З. Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
20.

Паска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського