РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (6)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (17)
Пошуковий запит:
(<.>A=Черевична Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Черевична
Н. І.
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010
2.
Черевична
Н. І.
Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану
. — 2011 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
3.
Бєлінська А. П.
Розробка скваленвмісної сумішевої олії зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот
. — 2010 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
4.
Черевична
Н. І.
Формування якості бісквіта з додаванням молочної сироватки та мікробного полісахариду ксампану
. — 2012 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
5.
Самохвалова О. В.
Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів
: монографія. — Х.: ХДУХТ, 2012
6.
Дубініна А. А.
Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 4/10.
7.
Черевична
Н. І.
Застосування методологічного підходу до розробки та впровадження системи управління якістю бісквітної продукції на основі концепції НАССР
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
8.
Головко М. П.
Університетська освіта
: навч. посіб. — Харків: ХДУХТ, 2013
9.
Черевична
Н. І.
Ідентифікація та дегустаційний аналіз смакових товарів (алкогольні напої)
: навч. посіб. — Харків: Мірошниченко О. А., 2023
10.
Черевична
Н. І.
Сенсорний аналіз
: підручник. — Харків: ХАІ, 2022
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського