РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (20)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Юрчак В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
26
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Юрчак
В. Г.
Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі
: Конспект лекцій для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитер., макарон. виробів і харчоконцентратів" ден. форми навчання. — К., 2002
2.
Юрчак
В.
Виконання судових рішень: окремі питання
. — 2003 //
Право України
.
3.
Актуальні питання музично-теоретичної підготовки майбутнього вчителя музики
: Метод. рек. — Кіровоград, 2006
4.
Юрчак
В. Г.
Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Юрчак
В. Г.
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок
: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2003
6.
Юрчак
В. В.
Диференційований підхід у музично-теоретичній підготовці майбутніх учителів музики
: автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04. — Кіровоград, 2011
7.
Рак В. П.
Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
8.
Рак В. П.
Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Юрчак
В. В.
Методи формування професійних якостей майбутнього вчителя музики в процесі музично-теоретичної підготовки
. — 2009 //
Вісн. Черкас. ун-ту. Cер. Пед. науки
.
10.
Юрчак
В. В.
Розвиток музичних здібностей майбутнього вчителя музики на заняттях музично-теоретичних дисциплін
. — 2009 //
Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Пед. науки
.
11.
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
: навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: Кондор, 2010
12.
Юрчак
В. Г.
Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 47.
13.
Юрчак
В. В.
З історії музично-теоретичної підготовки вчителя музики
//
Наука і освіта
. - 2009. - № 7.
14.
Юрчак
В. А.
Мультимедійні технології на уроках літератури
//
Пед. вісн.
. - 2011. - № 1.
15.
Юрчак
В. А.
Творчий портрет учителя словесності
//
Пед. вісн.
. - 2009. - № 2.
16.
Юрчак
В. А.
Формування читацької культури школярів
//
Пед. вісн.
. - 2009. - № 3.
17.
Юрчак
В.
Інформаційно-комунікаційні технології у викладанні світової літератури в школі
//
Нова пед. думка
. - 2011. - № 2.
18.
Юрчак
В. А.
Сучасні тенденції літературної освіти
//
Пед. вісн.
. - 2013. - № 3.
19.
Юрчак
В. Г.
Дослідження радіозахисних та сорбційних властивостей макаронних виробів з пектиновмісними добавками
//
Вісн. аграр. науки
. - 1999. - № 3.
20.
Рак В. П.
Збагачення кальцієм хліба на хмельових заквасках
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 5.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського