РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.81<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Пимоненко Н.  Общность и различия пищевых волокон на основе клетчатки и волокнистых энтеросорбентов. — 2004 // Спорт. медицина.
2.

Дунаевская Е. В. Зизифус: пищевая и оздоровительная ценность. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
3.

Пешук Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Сімахіна Г. О. Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Макаринська А. В. Технологія волокнистої композиції з антибактеріальною та ферментативною активностями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 1999
6.

Яницький В. В. Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2000
7.

Чуйко Л. О. Товарознавча оцінка харчових добавок та продуктів профілактичної дії з квіткового пилку та рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 1998
8.

Дубініна А.  Особливості накопичення контамінантів овочевими культурами. — 2012 // Товари і ринки.
9.

Олійник С. А. Дослідження ергогенних властивостей біологічно-активної харчової добавки "Енергомакс Трибулус" // Буков. мед. вісн.. - 2005. - 9, № 2.
10.

Вавріневич О. П. Гігієнічна оцінка безпечності об'єктів довкілля та урожаю сільськогосподарських культур при застосуванні фунгіцидів класу анілінопіримідинів // Мед. перспективи. - 2014. - 19, № 2.
11.

Пельо І. М. Гігієнічна оцінка безпечності сільськогосподарської продукції, вирощеної з застосуванням інсектициду Лямбда-Цигалотрину // Довкілля та здоров'я. - 2014. - № 1.
12.

Пилипенко И. В. Состав микробных контаминантов овощного сырья // Мікробіологія і біотехнологія. - 2015. - № 3.
13.

Дьяченко А. Г. Генетически модифицированные растения и здоровье человека : (обзор лит.) // Журн. клініч. та експерим. мед. дослідж.. - 2016. - 4, № 1.
14.

Дейниченко Г. В. Дослідження можливостей використання біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10.
15.

Глущенко Л. Перспективи використання лікарських рослин у функціональному харчуванні // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
16.

Костенко Є. Є. Моніторинг нітратів і заходи щодо їх зменшення у рослинній продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
17.

Bektas M. Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського