РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (62)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Т594.25<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Бьоді Е.  Міжетнічні зв'язки у культурі харчування угорців Закарпаття. — 2006 // Нар. творчість та етнографія.
2.

Давидюк М.  Традиційне харчування волинян. — 2006 // Нар. творчість та етнографія.
3.

Побережник І. В. Алкогольні напої у традиційній культурі українського населення північної частини Буковини та Хотинського повіту Бессарабської губернії: історико-етнологічний аспект (друга половина XIX - початок XX ст.) : автореф. дис. ... канд. іст. наук : 07.00.05. — Івано-Франківськ, 2011
4.

Коршунова Г. Ф. Етнічні кухні : підручник. — Донецьк, 2010
5.

Радзієвський В. О. Народна фітокультура в ритуальності Київської Русі : автореф. дис. ... канд. культурології : 26.00.01. — К., 2010
6.

Соболєва О. В. Обрядові страви на кримськотатарському традиційному весіллі (кінець XIX - друга половина XX ст.). — 2008 // Сходознавство.
7.

Яценко С. А. Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження // Вісн. Житомир. держ. ун-ту ім. І. Франка. - 2006. - Вип. 28.
8.

Ніколенко В. В. Гастрономічний вимір суспільства: культурні та соціальні аспекти : монографія. — 2-ге вид. — Дніпропетровськ: Ліра, 2015
9.
Харчові традиції - ментальний код нації : колект. монографія. — Одеса: ВМВ, 2018
10.
Італійська їжа в історії та культурі : зб. наук. ст. з нагоди року італ. їжі у світі та III всесвіт. тижня італ. кухні. — Одеса: ОНУ, 2018
11.

Зюбровський А. В. Народні традиції випікання хліба в українців наприкінці XIX - на початку XXI століття (за матеріалами Південно-Західного історико-етнографічного регіону) : [монографія]. — Київ: Наук. думка, 2018. — 189, [10]: рис. - (Проект "Наук. кн.". Молоді вчені).
12.

Щербань О. В. Еволюція традицій використання глиняного посуду в народній культурі харчування українців Наддніпрянщини другої половини XIX - початку XXI століття : автореф. дис. ... д-ра іст. наук : 07.00.05. — Львів, 2018
13.

Герус Л. М. Функціональна, семантична та етично-естетична цінності обрядового хліба українців, їх актуалізація у соціокультурному просторі початку ХХІ ст. : автореф. дис. ... д-ра іст. наук : 07.00.05. — Львів, 2021
14.
Культура народного харчування. — Київ, 2018. — 494, [16]: а-фот.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського