Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Кучерук З$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ВА713948

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. М. Лисюк [та ін.] ; заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Університетська книга, 2009. - 464 с.: іл. - Бібліогр.: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна (заг. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА722633

Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 104 с. - Бібліогр.: с. 78-89. - ISBN 978-966-405-077-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Стрижак, Світлана Григорівна; Луньова, Олена Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
С11251/1
Успішна жінка [Текст] : у бізнесі, політиці, юриспруденції, медицині, науці, культурі, громадському житті. - К. : Статус плюс, 2010 .
Вип. 1 / [авт. ідеї та авт.-упоряд: Зінаїда Кучерук, Тамара Хлонь ; ред. рада: Орлик М. А. та ін.]. - 2010. - 164, [11] с. : кольор. іл., фото. - Текст укр. та англ. - ISBN 978-966-2422-00-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кучерук, Зінаїда (упоряд.); Хлонь, Тамара (упоряд.); Орлик, Марія Андріївна (ред.); Жоголь, Людмила Євгенівна (ред.); Кучерук, Зінаїда Дмитрівна (ред.)

Видання зберігається у :
Фонд Президентів України

4.
ВА786072
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба [Текст] : монографія / [З. І. Кучерук, О. С. Цуканова] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 115-130. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-322-5
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цуканова, Олена Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА799727

Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-617-7204-03-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л83,0 
 Л86,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія В'ячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна (заг. ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА813747

Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В., 2017. - 565, XVI с. : іл. - Бібліогр.: с. 560-565. - 200 прим. - ISBN 978-617-7256-94-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА840807

Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2019. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - 300 прим. - ISBN 978-617-7738-55-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Кабасова, К. Р.; Болховітіна, О. І.; Брикова, Т. М.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського