До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


 Газети України 1941–1945 рр. у фондах Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського (2008)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0001846


Тип реcурсу:
 Книга  каталог
  

Назва(и):
ГАЗЕТИ УКРАЇНИ 1941–1945 РР. У ФОНДАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО
Автор(и):
САМОХІНА Наталія Федорівна
БОРИСЕНКО Т. О.
ЗАЛІЗНЮК Олена Сергіївна
Дата(и):2008
ISBN:
DOI:

У каталозі «Газети України 1941–1945 рр. у фондах Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського», що містить 2104 назви періодичних видань, подаються бібліографічні відомості про республіканські, обласні, міські, районні та багатотиражні газети. До каталогу також внесено часописи, які виходили під час Великої Вітчизняної війни на окупованій території України та за її межами, одноденні випуски газет, видання виїзних редакцій, спецвипуски та різні додатки, а також газети, що виходили в Криму, який увійшов до Української РСР у 1954 році.

Каталог буде корисний для дослідницької роботи в усіх галузях науки, техніки, культури. Розрахований на науковців, журналістів, бібліотечних працівників, а також усіх, хто цікавиться історією української преси.


Опис документа:

Газети України 1941–1945 рр. у фондах Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського : Каталог / авт.-уклад.: Н. Ф. Самохіна (кер.), Т. О. Борисенко, О. С. Залізнюк, О. С. Лук'янчук ; ред.-бібліографи: Н. Ф. Криворучко, О. С. Лук'янчук ; НАН України, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського ; редкол.: О. С. Онищенко (голова) [та ін.]. – К.: НБУВ, 2008. – 567 c. – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0001846


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського