До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


 Робота бібліотек наукових установ Національної академії наук України в 2017 році (2018)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004489

Колекція: Інформаційна сфера
Тип реcурсу:
 Книга  Довідник
  

 Багатотомне видання, серія: ВИПУСКИ

Назва(и):
РОБОТА БІБЛІОТЕК НАУКОВИХ УСТАНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ В 2017 РОЦІ
Автор(и):
СОЛОІДЕНКО Галина Іванівна
ПОЛЯКОВА Олена Володимирівна
СОКУР Олена Леонідівна
Editors:
ВАСИЛЕНКО Ольга Миколаївна
СОЛОІДЕНКО Галина Іванівна
Дата(и):2018
ISBN:
DOI:

Випуск продовжує серію інформаційно-аналітичних видань "Робота бібліотек наукових установ Національної академії наук України в … році", підготовлених за матеріалами звітів бібліотек. Випуск містить аналітичні матеріали, статистичні таблиці та довідкову інформацію про діяльність бібліотечно-інформаційних підрозділів 105 наукових установ НАН України, які надали звіти до Інформаційно-бібліотечної ради НАН України, в т. ч. короткі відомості про десять бібліотек, які знаходяться на території, підконтрольній терористамм. Донецька та в анексованому Росією Криму. Подано також нові законодавчі та нормативно-правові документи в галузі бібліотечної справи та науково-інформаційної діяльності, список стандартів у галузі бібліотечної справи та інформації.

Видання адресоване працівникам бібліотечно-інформаційних підрозділів наукових установ НАН України, фахівцям бібліотечної галузі.


Опис документа:

Робота бібліотек наукових установ Національної академії наук України в 2017 році : інформаційно-аналітичний огляд / Г. І. Солоіденко, О. В. Полякова, О. Л. Сокур ; відп. ред.: О. М. Василенко, Г. І. Солоіденко. – Київ: НБУВ, 2018. – 188 с. – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004489

Випуск 23.


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського