Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Нікончук О.А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 1999. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Шаран Л.О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Топораш І.Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2005. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Антонюк М.М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Паливода С.Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Савчук Н.І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2002. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Удворгелі Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Білик О.А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Махинько В.М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Суха Н. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Борисенко О.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Віннікова В.О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2008. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|