Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА797394

Товарознавство харчових продуктів. Розділ "Риба та рибні товари" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студентів (папер. та електрон. варіанти) напряму підгот. "Товарознавство та торговельне підприємництво" (денна та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Родак О. Я., Бойдуник Р. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59, [1] с. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Родак, О. Я. (уклад.); Бойдуник, Р. М. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА733334

Технологія переробки продукції рибництва [Текст] : навч. посіб. / Приліпко Т. М. [та ін.] ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2010. - 108 с. - Бібліогр.: с. 104-106. - 300 прим. - ISBN 978-966-2124-69-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Приліпко, Т. М.; Кадиш, В. О.; Косташ, В. Б.; Костецька, Ю. В.; Якубаш, Р. А.; Подільський державний аграрно-технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА622673
Строкова, Людмила Васильевна.
Пищевое использование дальневосточных ластоногих [Текст] / Л. В. Строкова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 99 с.: табл. - Библиогр.: с.93-98. - ISBN 5-93362-051-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дальневосточная гос. академия экономики и управления

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС116998 з дод.
   Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 292-327.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини. - К., 2009. - 197 арк. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА368735
   Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА313107
Сахневич, Валерій Степанович.
Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сахневич Валерій Степанович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА349722
Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС100841
Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 204 арк. - арк. 161-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СО25308

Пресерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів: ГОСТ 3945-78, ГОСТ 7453-86, ГОСТ 9862-90, ГОСТ 10979-85, ГОСТ 19588-74, ГОСТ 20056-97, ГОСТ 20546-85 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Офіц. вид. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). - ISBN 966-7426-83-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ8788
ДСТУ 8097:2015

Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8267
ДСТУ 7801:2015

Пресерви рибні. Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ8331
ДСТУ 8071:2015

Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ8739
ДСТУ 8095:2015

Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ4116
ДСТУ ГОСТ 19588:2009

Пресерви з риби спеціального посолу. Технічні умови (ГОСТ 19588-2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III,III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СО25036
"Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", Международная конференция (3 ; ).
Материалы III Международной конференции "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", 3-8 сентября 2001 г. [Текст] / ред. кол. М. П. Андреев [и др.] ; Государственный комитет Российской Федерации по рыболовству, Федеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО). - Калининград : [б.и.], 2001. - 160 с. - ISBN 5-900678-21-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Андреев, М. П (ред. кол.); Государственный комитет Российской Федерации по рыболовствуФедеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
В340990/Кн. 12, ч. 1
Плодоовочеве консервне виробництво [Текст] : методика розрахунку та типові норми виробітку і часу / ред. В. В. Вітвіцький ; Українська центральна нормативно- дослідна станція по праці. - К.
Кн. 12, ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1996. - 488 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Вітвіцький, В. В. \ред.\; Українська центральна нормативно- дослідна станція по праці

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА770343

ПДПКЗ. Плавучие добывающие консервные заводы [Текст] / Азчеррыба, СПОРП "Атлантика" ; [авт.-сост.: А. Н. Якунин и др.]. - Херсон : Стар, 2013. - 415 с. : фот. - (Капитаны рыбного хозяйства СССР). - 1000 прим. - ISBN 978-966-1596-29-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Якунин, Александр Николаевич (сост.); Баранов, П. Т. (сост.); Саранчук, П. Т. (сост.); "Атлантика", Севастопольское производственное объединение рыбной промышленности; "Азчеррыба", общество с ограниченной ответственностью

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС91983
Новикова, Татьяна Николаевна.
Разработка технологии консервов из пиленгаса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новикова Татьяна Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 215 л. - Библиогр.: л. 139-157

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА345367
Новікова, Тетяна Миколаївна.
Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новікова Тетяна Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА839876

Наукові основи технології комплексної переробки риби внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. М. Слободянюк [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2019. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-974-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
УДК:
 639.38 
 664.95 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Слободянюк, Н. М.; Голембовська, Н. В.; Іванюта, А. О.; Веретинська, І. А.; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського