Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА797394 Товарознавство харчових продуктів. Розділ "Риба та рибні товари" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студентів (папер. та електрон. варіанти) напряму підгот. "Товарознавство та торговельне підприємництво" (денна та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Родак О. Я., Бойдуник Р. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59, [1] с. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Родак, О. Я. (уклад.); Бойдуник, Р. М. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВА733334 Технологія переробки продукції рибництва [Текст] : навч. посіб. / Приліпко Т. М. [та ін.] ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2010. - 108 с. - Бібліогр.: с. 104-106. - 300 прим. - ISBN 978-966-2124-69-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Приліпко, Т. М.; Кадиш, В. О.; Косташ, В. Б.; Костецька, Ю. В.; Якубаш, Р. А.; Подільський державний аграрно-технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА622673 Строкова, Людмила Васильевна. Пищевое использование дальневосточных ластоногих [Текст] / Л. В. Строкова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 99 с.: табл. - Библиогр.: с.93-98. - ISBN 5-93362-051-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дальневосточная гос. академия экономики и управления
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС116998 з дод. Сидоренко, Олена Володимирівна. Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 292-327. 2 кн. од. Приложение: Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини. - К., 2009. - 197 арк. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА368735 Сидоренко, Олена Володимирівна. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА313107 Сахневич, Валерій Степанович. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сахневич Валерій Степанович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА349722 Романенко, Олена Валеріївна. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС100841 Романенко, Олена Валеріївна. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 204 арк. - арк. 161-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СО25308 Пресерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів: ГОСТ 3945-78, ГОСТ 7453-86, ГОСТ 9862-90, ГОСТ 10979-85, ГОСТ 19588-74, ГОСТ 20056-97, ГОСТ 20546-85 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Офіц. вид. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). - ISBN 966-7426-83-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ8788 ДСТУ 8097:2015 Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ8267 ДСТУ 7801:2015 Пресерви рибні. Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ8331 ДСТУ 8071:2015 Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8739 ДСТУ 8095:2015 Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ4116 ДСТУ ГОСТ 19588:2009 Пресерви з риби спеціального посолу. Технічні умови (ГОСТ 19588-2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III,III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СО25036 "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", Международная конференция (3 ; ). Материалы III Международной конференции "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", 3-8 сентября 2001 г. [Текст] / ред. кол. М. П. Андреев [и др.] ; Государственный комитет Российской Федерации по рыболовству, Федеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО). - Калининград : [б.и.], 2001. - 160 с. - ISBN 5-900678-21-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Андреев, М. П (ред. кол.); Государственный комитет Российской Федерации по рыболовствуФедеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | В340990/Кн. 12, ч. 1 Плодоовочеве консервне виробництво [Текст] : методика розрахунку та типові норми виробітку і часу / ред. В. В. Вітвіцький ; Українська центральна нормативно- дослідна станція по праці. - К. Кн. 12, ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1996. - 488 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Вітвіцький, В. В. \ред.\; Українська центральна нормативно- дослідна станція по праці
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА770343 ПДПКЗ. Плавучие добывающие консервные заводы [Текст] / Азчеррыба, СПОРП "Атлантика" ; [авт.-сост.: А. Н. Якунин и др.]. - Херсон : Стар, 2013. - 415 с. : фот. - (Капитаны рыбного хозяйства СССР). - 1000 прим. - ISBN 978-966-1596-29-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Якунин, Александр Николаевич (сост.); Баранов, П. Т. (сост.); Саранчук, П. Т. (сост.); "Атлантика", Севастопольское производственное объединение рыбной промышленности; "Азчеррыба", общество с ограниченной ответственностью
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС91983 Новикова, Татьяна Николаевна. Разработка технологии консервов из пиленгаса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новикова Татьяна Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 215 л. - Библиогр.: л. 139-157Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА345367 Новікова, Тетяна Миколаївна. Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новікова Тетяна Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА839876 Наукові основи технології комплексної переробки риби внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. М. Слободянюк [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2019. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-974-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Слободянюк, Н. М.; Голембовська, Н. В.; Іванюта, А. О.; Веретинська, І. А.; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |