РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (47)
Журнали та продовжувані видання (2)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (43)
Пошуковий запит:
(<.>A=Дробот В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
41
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Юрчак В. Г.
Дослідження радіозахисних та сорбційних властивостей макаронних виробів з пектиновмісними добавками
//
Вісн. аграр. науки
. - 1999. - № 3.
2.
Нікончук О. А.
Способи підвищення біологічної цінності хліба
//
Вісн. аграр. науки
. - 1999. - № 9.
3.
Дробот В
. І.
Використання високобілкового продукту як поліпшувача хлібопекарських властивостей борошна
//
Вісн. аграр. науки
. - 2000. - № 11.
4.
Дробот В
. І.
Удосконалення страхування ризиків сільськогосподарського виробництва
. — 2001 //
Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту
.
5.
Березюк А. Н.
Исследование характеристик компонентов связующих и влияния дисперсности наполнителя на них
. — 2001 //
Вісн. Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт
.
6.
Березюк А. Н.
Влияние пластификаторов ТОП на морозостойкость бетона
. — 2001 //
Вісн. Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт
.
7.
Дробот В
. І.
Економічний довідник аграрника
. — К.: Преса України, 2003
8.
Бірюкова О. О.
Річна звітність сільськогосподарських підприємств (випуск 2003 року)
. — К.: ІАЕ, 2003
9.
Дробот В
. І.
Бізнес-план розвитку сільськогосподарського підприємства
: Навч. посіб. для підгот. фахівців екон. спец. в аграр. вищ. навч. закл. — К.: Мета, 2003
10.
Кирницький С. Р.
Визначення трансформаційної здатності ресурсів при виробництві товарної зернової продукції на півдні України
. — 2003 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
11.
Дробот В
. І.
Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
12.
Дробот В
. І.
Технологія хлібопекарського виробництва
: Підруч. — К.: Техніка, 2006
13.
Дробот В
. І.
Вплив тривалості заморожування на вміст цукрів у тістових напівфабрикатах після розморожування та вистоювання
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Дробот В
. І.
Дослідження дискретно-імпульсного вводу енергії в суспензіях хлібопекарських дріжджів
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
15.
Михонік Л. А.
Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
16.
Дробот В
. І.
Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
17.
Тесля О. Д.
Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
18.
Дробот В
. І.
Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
19.
Бондаренко Ю. В.
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
20.
Суха Н. А.
Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського