Пошуковий запит: (<.>A=Кузьмик У$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Тетеріна С. М. Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 4/10.
|
2. |
Ющенко Н. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
3. |
Ющенко Н. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
|
4. |
Кузьмик У. Г. Визначення вмісту біологічно активних речовин у розроблених композиціях прянощів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
|
5. |
Ющенко Н. М. Використання прянощів як джерела антоціанів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
6. |
Кочубей-Литвиненко О. В. Перспективи використання ізоляту горохового протеїну у технології масляних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
7. |
Радзієвська І. Г. Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
8. |
Кочубей-Литвиненко О. В. Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
9. |
Кузьмик У. Г. Дослідження показника активності води паст кисломолочних // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
10. |
Кузьмик У. Г. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2018
|
11. |
Корольчук І. М. Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м'яких сирів з козиного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
|
12. |
Кузьмик У. Г. Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|
13. |
Михалевич А. П. Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з <$E bold beta>-глюканом вівса // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 5.
|