РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Кузьмик У$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Тетеріна С. М. Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 4/10.
2.

Ющенко Н. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
3.

Ющенко Н. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
4.

Кузьмик У. Г. Визначення вмісту біологічно активних речовин у розроблених композиціях прянощів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
5.

Ющенко Н. М. Використання прянощів як джерела антоціанів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
6.

Кочубей-Литвиненко О. В. Перспективи використання ізоляту горохового протеїну у технології масляних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
7.

Радзієвська І. Г. Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
8.

Кочубей-Литвиненко О. В. Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
9.

Кузьмик У. Г. Дослідження показника активності води паст кисломолочних // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
10.

Кузьмик У. Г. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2018
11.

Корольчук І. М. Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м'яких сирів з козиного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
12.

Кузьмик У. Г. Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
13.

Михалевич А. П. Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з <$E bold beta>-глюканом вівса // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського