РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (25)
Пошуковий запит: (<.>A=Кундєєва Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кундєєва Г. О. Капітал здоров'я як базовий компонент людського капіталу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
2.

Кундєєва Г. О. Розвиток м'ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
3.

Кундєєва Г. О. Продовольча безпека: диференціація рівнів продовольчого забезпечення країни // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49.
4.

Кундєєва Г. О. Застосування матричного методу в управлінні: мікроекономічний рівень // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
5.

Кундєєва Г. О. Маркетингова стратегія розвитку зернового комплексу аграрного сектору України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
6.

Кундєєва Г. О. Інноваційний розвиток економіки України: капітал здоров'я // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
7.

Мостенська Т. Л. Суспільне здоров'я як об'єкт економічних досліджень // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
8.

Мостенська Т. Л. Харчування як складова продовольчої безпеки // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
9.

Кундєєва Г. О. Забезпечення продовольчої безпеки за еко-соціо-економічною моделлю суспільного розвитку : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Київ, 2019
10.

Кундєєва Г. О. Аналіз інноваційної активності: методика і можливість використання моделі множинної регресії як інструменту дослідження. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Кундєєва Г. О. Стійкість розвитку: продовольча безпека та безпека харчування як результат стійкості продовольчої системи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
12.

Андреюк Н. В. Проблеми реалізації інноваційного потенціалу підприємства в сучасних умовах. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Кундєєва Г. О. Теоретичні основи оцінки інтелектуального продукту в інноваційному процесі. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Кундєєва Г. О. Проблеми продовольчої безпеки: галузевий підхід. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Кундєєва Г. О. Продовольча безпека - запорука економічної безпеки постсоціалістичних країн. — 2011 // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Екон. науки.
16.

Кундєєва Г. О. Мікроекономічний аналіз ринку ковбасних виробів: попит // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 1.
17.

Кундєєва Г. О. Інтеграція напрямів розвитку новацій у харчовій промисловості. — 2010 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
18.

Мостенська Т. Л. Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : монографія. — К.: Кондор, 2013 — N 20131107.
19.

Кундєєва Г. О. Інноваційні процеси в діяльності м'ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04. — К., 2009
20.

Федулова І. В. Інноваційний потенціал підприємства : монографія. — К., 2010
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського