РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (43)
Пошуковий запит: (<.>A=Медведєва А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Медведєва А. С. Підготовка майбутніх учителів до структурування навчальної інформації у дидактичному процесі загальноосвітньої школи (на матеріалі математики і фізики) : Автореф. дис... канд. пед. наук : 13.00.04. — О., 2003
2.

Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
3.

Медведєва А. О. Маска у сценічному мистецтві артиста театру та естради : автореф. дис. ... канд. мистецтвознав. : 26.00.01. — К., 2012
4.

Чепурний М. М. Ефективність застосування бінарних циклів на базі газоперекачувальних станцій // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2005. - № 1.
5.

Чепурний М. М. Газопарові установки на базі промислових котелень // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2005. - № 3.
6.

Чепурний М. М. ГТУ-ТЕЦ з регенерацією теплоти відпрацьованих газів // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2005. - № 5.
7.

Медведєва А. О. Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
8.

Медведєва ААналіз системи оцінювання діяльності наукових закладів в Україні // Наук. пр. Нац. б-ки України ім. В.І. Вернадського. - 2016. - Вип. 43.
9.

Мірошніков В. Ю. Оцінювання напруженого стану циліндричних порожнин у просторі при заданому просторовому асиметричному навантаженні // Вопр. проектирования и пр-ва конструкций летат. аппаратов : сб. науч. тр. - 2017. - Вып. 3.
10.

Медведєва АТехнологія безглютенових булочних виробів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
11.

Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
12.
Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски : навч. посіб. — Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018
13.
Оздоровче харчування : навч. посіб. — Київ: КНТЕУ, 2019
14.

Антонюк І. Технологія шербетів з підвищеним вмістом йоду та селену // Товари і ринки. - 2020. - № 1.
15.

Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
16.

Медведєва АТехнологія аглютенових пряників з борошна кунжутного // Товари і ринки. - 2021. - № 2.
17.

Медведєва А. С. Бібліометричні дослідження в бібліотеках як інструментарій моніторингу наукової діяльності : автореф. дис. ... канд. наук із соц. комунікацій : 27.00.03. — Київ, 2020
18.
Бібліотеки у формуванні інформаційного ресурсу стратегічних комунікацій українського суспільства : [монографія]. — Київ: НБУВ, 2021. — 248, [1]
19.
. — Київ, 2020
20.

Медведєва АБезглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського