РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (22)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л682.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
30
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Малюгіна О. О.
Дослідження компонентного складу та протимікробної активності ефірної олії з суцвіть Tagetes patula L.
//
Фармаком
. - 2014. - № 4.
2.
Омельченко І. О.
Особливості термічної деструкції олії м'яти перцевої в бінарних системах із <$E bold beta>-циклодекстрином
//
Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики
. - 2016. - № 1.
3.
Тарас Р. С.
Псевдополіамінокислоти як стабілізатори висококонцентрованих емульсій лавандової олії
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
. - 2016. - № 841.
4.
Доля В. С.
Влияние внешних факторов на физико-химические свойства абрикосового масла
//
Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики
. - 2013. - № 2.
5.
Коротков В. А.
Вибір оптимальної технології одержання олійного екстракту плодів маклюри
//
Фармац. журн.
. - 2013. - № 6.
6.
Tasheva S.
Energy efficiency of different technological regimes in distilleries processing resene. I. Stationary distillation apparatus
//
Ukr. Food J.
. - 2013. - 2, № 2.
7.
Чепель Н. В.
Розроблення ароматичних композицій з ефірної олії шавлії мускатної для інкапсулювання гуміарабіком
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 5/6.
8.
Поліщук В. Ю.
Сучасні можливості отримання ефірної олії з ароматом троянди
//
Наук. вісті НТУУ "КПІ"
. - 2016. - № 3.
9.
Bendaha H.
Investigation of corrosion-resistant properties of citrus aurantium essential oil in 1 M HCl
//
Фіз.-хім. механіка матеріалів
. - 2016. - 52, № 1.
10.
Frolova N.
Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuum
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 2/11.
11.
Stankov S.
Phytochemical composition of Helichrysum arenarium (L.) Moench essential oil (aerial parts) from Turkey
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 3.
12.
Damyanova S.
Chemical composition of Salvia officinalis L. essential oil from Bulgaria
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 4.
13.
Damyanova S.
Chemical composition of essential oil from Salvia aethiopis L. from Bulgaria
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 5.
14.
Atanasova T.
Chemical composition of essential oil from Rosa damascena Mill., growing in new region of Bulgaria
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 3.
15.
Selyutina G.
Component composition of radish root essential oil
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 4.
16.
Житнецький І. В.
Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
17.
Семенишин Є. М.
Апробація математичних моделей для екстрагування олії з насіння амаранту
. — 2006 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
18.
Фролова Н. Е.
Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
19.
Семенишин Є. М.
Властивості, механізм та кінетика екстрагування олії з насіння амаранту
. — 2008 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
20.
Фролова Н. Е.
Фракціонування ефірної олії коріандру з вивченням якісного складу
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського