РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (35)Автореферати дисертацій (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Kashyrina Ya. Mathematical modeling of Pickering emulsions stabilization process by solid nanoparticles // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 3.
2.

Raichuk N. Technology features of using gums in a creation of gel bases // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
3.

Устименко І. М. Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
4.

Кравченко М. Властивості поверхні цукрових паст // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
5.

Kyshenia A. Effect of plasticizers on the qualitative indicators of film-forming coatings for the protection of chilled meat // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
6.

Cherevko O. Improvement of a rotor film device for the production of high-quality multicomponent natural pastes // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
7.

Головко М. П. Вивчення комплексу гідроколоїдів і встановлення їх взаємного впливу на утворену структуру драглів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
8.

Ткаченко Н. А. Оптимізація рецептурного складу низькокалорійних емульсійних жирових систем // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
9.

Горальчук А. Б. Розробка моделі піноемульсійної системи та підтвердження ролі міцності міжфазних адсорбційних шарів в забезпеченні її утворення та стійкості // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
10.

Кондратюк Н. В. Дослідження та аналіз складу шоколадно-горіхової пасти з поліфункціональними властивостями // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 1/10.
11.

Дейниченко Г. В. Теоретичне та експериментальне визначення раціональної тривалості ультразвукової обробки для отримання водно-жирових емульсій // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
12.

Шульга О. С. Вплив органічних пластифікаторів на органолептичні, фізико-механічні показники та хімічні зміни біодеградабельних плівок // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/6.
13.

Омельченко С. Б. Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
14.

Шульга О. С. Декстрини Шардингера як сировина для їстівних плівок і покриттів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
15.

Gnitsevych V. Validation of emulsifying properties of semi-finished product based on low-lactose milk whey // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 3/11.
16.

Zahorulko An. Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable paste into its recipe // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 2/11.
17.

Tekin E. Time temperature indicator film based on alginate and red beetroot (Beta vulgaris L.) extract: in vitro characterization // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
18.

Устименко І. М. Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2019
19.

Вакшуль З. В. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15]. — Харків, 2021
20.

Yushchenko N. Determining the expediency of using protein-polysaccharide complexes based on dairy and vegetable proteins in the technology of butter pastes // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 6/11.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського