Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 107
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Хобин В. А. Энергоэффективное гарантирующее управление тепловыми и тепло-массообменными процессами пищевых технологий: проблемы, имитационные модели, структуры и алгоритмы САУ : монография. — Херсон: Гринь Д.С., 2014
|
2. |
Пуховой И. И. Энергетические и экологические показатели производства и аккумулирования льда, заготовленного зимой в Украине. — 2004 // Пром. теплотехника.
|
3. |
Єресько Г. О. Шляхи стабілізації теплотехнічних характеристик теплообмінників // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 4.
|
4. |
Осокин В. В. Холодильная техника пищевой отрасли : учеб. пособие для студентов ВУЗ. — Донецк: ДонНУЭТ, 2012
|
5. |
Конвісер І. О. Холодильна технологія харчових продуктів : Навч.посіб. — К., 2001
|
6. |
Бодак М. П. Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення : підручник. — Львів, 2018
|
7. |
Козін В. М. Холодильні технології : навч. посіб. — Суми: Сум. держ. ун-т, 2014
|
8. |
Карбівнича Т. В. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
|
9. |
Черкашина В. Ю. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
|
10. |
Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010
|
11. |
Зиков О. В. Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилізації та принципів адресної доставки енергії : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Одеса, 2018
|
12. |
Черевко О. І. Удосконалення тепломасообмінного обладнання переробки рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|
13. |
Шофул І. І. Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
|
14. |
Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
|
15. |
Кіптела Л. В. Удосконалення конструкції роторного плівкового апарата. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
|
16. |
Филин С. О. Термоэлектрическое управление процессами производства фигурного пищевого льда. — 2004 // Термоелектрика.
|
17. |
Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
|
18. |
Бондар В. І. Теплообмін під час конденсації пари на поверхні циліндричного струменя рідини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06. — К., 2013
|
19. |
Василенко С. М. Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 2003
|
20. |
Рипполь-Сарагоси Т. Л. Тепломассообменное оборудование предприятий пищевой промышленности : учеб. пособие. — Луганск: Изд-во ВНУ им. В. Даля, 2012
|
| |