РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (104)Журнали та продовжувані видання (410)Автореферати дисертацій (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 107
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Хобин В. А. Энергоэффективное гарантирующее управление тепловыми и тепло-массообменными процессами пищевых технологий: проблемы, имитационные модели, структуры и алгоритмы САУ : монография. — Херсон: Гринь Д.С., 2014
2.

Пуховой И. И. Энергетические и экологические показатели производства и аккумулирования льда, заготовленного зимой в Украине. — 2004 // Пром. теплотехника.
3.

Єресько Г. О. Шляхи стабілізації теплотехнічних характеристик теплообмінників // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 4.
4.

Осокин В. В. Холодильная техника пищевой отрасли : учеб. пособие для студентов ВУЗ. — Донецк: ДонНУЭТ, 2012
5.

Конвісер І. О. Холодильна технологія харчових продуктів : Навч.посіб. — К., 2001
6.

Бодак М. П. Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення : підручник. — Львів, 2018
7.

Козін В. М. Холодильні технології : навч. посіб. — Суми: Сум. держ. ун-т, 2014
8.

Карбівнича Т. В. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
9.

Черкашина В. Ю. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
10.

Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010
11.

Зиков О. В. Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилізації та принципів адресної доставки енергії : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Одеса, 2018
12.

Черевко О. І. Удосконалення тепломасообмінного обладнання переробки рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
13.

Шофул І. І. Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
14.

Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
15.

Кіптела Л. В. Удосконалення конструкції роторного плівкового апарата. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
16.

Филин С. О. Термоэлектрическое управление процессами производства фигурного пищевого льда. — 2004 // Термоелектрика.
17.

Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011
18.

Бондар В. І. Теплообмін під час конденсації пари на поверхні циліндричного струменя рідини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06. — К., 2013
19.

Василенко С. М. Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 2003
20.

Рипполь-Сарагоси Т. Л. Тепломассообменное оборудование предприятий пищевой промышленности : учеб. пособие. — Луганск: Изд-во ВНУ им. В. Даля, 2012
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського