Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Jothi J. S. Are public perceptions precise towards the status of quality and safety of commercial brands of noodles? // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
|
2. |
Baiysbayeva M. Development of technology for macaroni products based on flour of grain crops and ion-zoned water // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 1/11.
|
3. |
Drychyk M. Development of the traceability system for the pasta production // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
4. |
Beraliyeva E. Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|
5. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
6. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
7. |
Rozhno O. Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
|
8. |
Грибков С. В. Використання генетичних алгоритмів для розв'язання задачі складання розкладу виконання замовлень. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
9. |
Фалько О. Л. Вплив інтенсивності замісу тіста для макаронних виробів на його якість. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
10. |
Бараболя О. В. Вплив мінеральних добрив на якість макаронних виробів залежно від попередників та норм висіву насіння ярої твердої пшениці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
11. |
Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
12. |
Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
13. |
Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
|
14. |
Гревцева Н. В. Дослідження механізму взаємодії овочевих кріопаст з компонентами макаронного тіста // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
15. |
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
16. |
Юрчак В. Г. Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтаке // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
17. |
Рожно О. В. Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
18. |
Груданов В. Я. Моделирование процесса формования макаронных изделий в матрицах с улучшенными характеристиками. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
19. |
Чаговець В. Модульний принцип побудови інженерної інформаційної підсистеми менеджменту // Вісн. Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - 2012. - № 2.
|
20. |
Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2003
|
| |