РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (40)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Jothi J. S. Are public perceptions precise towards the status of quality and safety of commercial brands of noodles? // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
2.

Baiysbayeva M. Development of technology for macaroni products based on flour of grain crops and ion-zoned water // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 1/11.
3.

Drychyk M. Development of the traceability system for the pasta production // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
4.

Beraliyeva E. Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
5.

Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
6.

Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
7.

Rozhno O. Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
8.

Грибков С. В. Використання генетичних алгоритмів для розв'язання задачі складання розкладу виконання замовлень. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
9.

Фалько О. Л. Вплив інтенсивності замісу тіста для макаронних виробів на його якість. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
10.

Бараболя О. В. Вплив мінеральних добрив на якість макаронних виробів залежно від попередників та норм висіву насіння ярої твердої пшениці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
11.

Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
12.

Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
13.

Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
14.

Гревцева Н. В. Дослідження механізму взаємодії овочевих кріопаст з компонентами макаронного тіста // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
15.

Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
16.

Юрчак В. Г. Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтаке // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
17.

Рожно О. В. Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
18.

Груданов В. Я. Моделирование процесса формования макаронных изделий в матрицах с улучшенными характеристиками. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
19.

Чаговець В. Модульний принцип побудови інженерної інформаційної підсистеми менеджменту // Вісн. Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - 2012. - № 2.
20.

Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2003
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського